Cybernet Auto Center organizează in acest weekend Auto Expo 2016

0

Cybernet Auto Center organizează in acest weekend Auto Expo 2016

In perioada 20-22 mai, in parcarea Arena Mall Bacau, are loc evenimentul intitulat Auto Expo 2016. Atractiile evenimentului sunt:  Noul Volkswagen Tiguan: Design Award Car of 2016, Noul Audi A4: all wheel drive car of the year, gama de Autovehicule Comerciale Auto Expo 2016 dar și multe alte modele ale concernului.
Evenimentul va avea loc pe parcursul a trei zile: Vineri, Sâmbătă și Duminică începând cu orele 10:00 și continuând până la finele orelor 18:00-19:00, eveniment ce va deschide către publicul prezent noile modele lansate din gama: Volkswagen, Audi, Volkswagen Autovehicule Comerciale.
La eveniment va exista și o zonă specială, destinată mașinilor rulate: Das WeltAuto.
În cadrul evenimentului vor exista zone special amenajate pentru doritorii, în vederea realizării de drive-test cu noile modele prezente.

cybernet_afis

Audi RS 6 la Auto Expo Bacau

Putere uimitoare, atracție uimitoare și inteligenta tehnologie a construcției ușoare de la Audi – doate acestea sunt împachetate în noul Audi RS 6 Avant. În comparație cu modelul precedent, masa a fost redusă, sporind astfel plăcerea la condus.
Sportivitatea intransigentă a noului Audi RS 6 Avant se continuă în interior – spre exemplu prin ornamentele din Carbon și prin tapițeria cu aspect de fagură a scaunelor sport RS, disponibile opțional în piele Valcona. Ornamentele iluminate pentru praguri vă urează bun venit.

Cybernet Auto Center expune anul acesta la Auto Expo 2016  in incinta dar si in exteriorul complexului Arena Mall, cu o zona de peste 90 magazine si 900 de locuri de parcare.

 

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.