Cutremur de 4,9 grade in Romania – 1 Mai

1

Azi noapte , 1 mai 2011 , la ora 5:24 s-a simtit in mai multe orase din Romania un seism de 4,9 grade .Cutremurul s-a produs in Vrancea dar s-a resimtit in aproape toata tara si in Republica Moldova .
Directorul Institutului de Fizica a Pamântului, Gheorghe Marmureanu a declarat ca nu se asteapta in urmatoarea perioada la un seism puternic , dar a spus ca vor fi seisme de intensitate medie .

„Am simtit si eu cutremurul în Rahova. M-a luat din somn. Se misca patul rau. Pe afara se auzeau alarmele masinilor”, ne-a scris un cititor.

Un alt mesaj a venit de la Adela. ,,La Buzau s-a simitit destul de tare. S-a auzit o pocnitura si apoi patul a început sa se miste, dar nu a durat mult. Pe mine m-a mirat pocnitura care s-a auzit”, Dorina ne-a scris ca locuieste la casa, în comuna Leordeni, judetul Arges.

,,Zgomotul a fost mare la început, apoi am simtit doua miscari, una pe verticala, cealalta pe orizontala. Pisica si câinele s-au nelinistit si au iesit afara”, spune telespectatoarea.

Christian, din Republica Moldova, ne-a scris: ,,Am simtit cutremurul si la Chisinau. Am crezut ca a fost o iluzie, dar am deschis televizorul si m-am convins ca nu m-am înselat.”

„Cutremurul s-a simtit destul de puternic în comuna Ciucorova din Tulcea. Afara, toate animalele erau agitate”, ne-a scris un alt cititor, mesaje similare fiind primite din Iasi, Galati sau Calarasi

1 COMENTARIU

  1. si in bucuresti sa simtit, prima data ma trezit din somn si am crezut ca visez si dupa aceeia inca 1 mam sculat din pat si sa oprit…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.