Cutremur cu magnitudinea 3,8 in judetul Buzau

Publicitate

Sambata dimineata, la ora 05:05, a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 3,8 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs in judetul Buzau, la o adancime de 123 km.

Potrivit Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, sambata dimineata, la ora 5.05, s-a detectat un nou cutremur in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, avand magnitudinea de 3,8 pe scara Richter.

Un cutremur cu magnitudine 3,9 s-a produs si miercuri dimineata in judetul Vrancea, dupa ce cu o zi in urma se inregistrase un seism cu magnitudine 3,6. Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP) a anuntat ca seismul cu magnitudine 3,9 a avut loc la ora 05:43. si s-a inregistrat la o adancime de 133 de kilometri.

Cel mai puternic cutremur din acest an a avut loc in 25 aprilie. Cutremurul a avut magnitudinea 4,6 si s-a inregistrat in apropierea urmatoarelor orase: Covasna (12 kilometri), Intorsura Buzaului (25 de kilometri), Targu Secuiesc (27 de kilometri), Nehoiu (35 de kilometri) si Sfintu Gheorghe (52 de kilometri).

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here