Cuțitul îl vei strica, dar blatul de bucătărie din granit ba!


Blatul de lucru din bucătărie este decojit, plin de pete, de zgârieturi sau de urme lăsate de oale încinse? Te muți în casă nouă și vrei să îți amenajezi bucătăria ca la carte?

Ia în considerare achiziționarea unui blat de bucătărie din granit. Știai că granitul este unul dintre cele mai rezistente materiale din lume, pe locul doi după diamant ca duritate? Dacă este impermeabilizat, blatul din granit se va menține intact la contactul cu substanțe chimice, acide. Blatul din granit va rezista la zgârieturi, umezeală, temperaturi extreme. Cuțitul îl vei strica, dar blatul din granit ba!

Consultă online gama de blaturi din granit propuse de VINCA: http://bit.ly/blaturi-granit-vinca

Blaturile vor fi executate personalizat, în funcție de nevoile și preferințele tale. Vei primi certificat de conformitate/calitate, fișa tehnică pentru materialul cumpărat, consultanță gratuită în fiecare etapă a proiectului.

VINCA oferă servicii complete de Vânzare-Montaj-Tratament-Consultanță pre și post-vânzare, pentru că vor ca tu să te ocupi de proiectele tale importante fără să-ți bați capul cu „merge și așa”.

Și, pentru că știm cât de important este pentru tine să beneficiezi de calitate la un preț accesibil, te învățam cum să te ocupi singur de măsurători și montaj, pentru a economisi bani. Este mai simplu decât ai crede. Descarcă gratuit mini-cursul pdf oferit de VINCA la această adresă: http://bit.ly/mini-curs-vinca

Mini-cursul VINCA îți explică: cum să-ți faci singur măsuratorile la blat, cum să alegi decupajul blatului, cum să alegi un blat care să reziste minim 15 ani la prețul unuia care rezistă doar 5 ani, cum să montezi singur blatul de lucru, cum să impermeabilizezi blatul de bucătărie în doar 5 minute.

VINCA SRL, înființată în 1992, înseamnă o echipă de 50 de persoane, unită pentru promovarea pietrei naturale. Sunt cei mai mari importatori de granit, marmură, travertin și piatră naturală din Moldova, prezenți prin 2 depozite (Bacău și Neamț) și 2 magazine online cu livrare în toată țara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.