Cursurile scolare in Onesti se vor sista pana la furnizarea apei. Ce spune primarul Gnatiuc

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Primarul din Onesti va cere astazi sistarea cursurilor scolare in toate unitatile din oras pana la rezolvarea avariilor la apa :

“O nouă avarie la conductă de aducțiune a SC CRAB SA produsă în zona Buhoci a făcut imposibilă reluarea furnizării apei potabile în municipiul Onești în flux continuu. Echipele mixte ale RAJA SA și CRAB SA sunt pe teren pentru remedierea defecțiunii apărute în jurul orei 3.30. Până la finalizarea lucrărilor de reparare a conductei principale, RAJA SA vă distribui apă din bazinele de la Cuciur după un program restrâns în această dimineață, rezervoarele nefiind pline din cauza presiunii scăzute (170 mc fata de 500 mc în mod normal) cu care apa venea de pe conducta CRAB. În aceste condiții continuă activitățile de distribuire a apei menajere în cele 15 puncte stabilite de către Comitetul Local pentru Situații de Urgență al mun. Onești și a apei potabile către persoanele aflate în evidența DGAS.
Cunosc disconfortul cetățenilor cauzat de lipsa apei, drept pentru care la ora 09,00 Comitetul Local pentru Situații de Urgență se va întruni într-o ședință la sediul primăriei pentru a lua noi decizii în sprijinul populației și al agenților economici din oraș. De asemenea, voi înainta din nou către Instituţia Prefectului şi către conducerea ISJ Bacău propunerea de a sista cursurile învăţământului şcolar şi preşcolar până la intrarea în normalitate cu furnizarea apei potabile!! ! Sper ca avaria din zona Buhoci să fie remediată cât mai urgent, deși comunicatele SC CRAB SA sunt în continuare evazive în ceea ce priveşte termenul de finalizare a lucrărilor!” a transmis primarul Gnatiuc

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here