Cursele Blue Air din Bacau catre Milano si Londra s-au intors din drum


UPDATE: Zborul companiei Blue Air in directia Londra Luton, de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 13:03 cu o intarziere de 4h si 30 min.

Potrivit unui comunicat Blue Air, aeronava pe ruta Bacău-Londra a trebuit să se reîntoarcă pe aeroportul băcăuan, după ce a apărut semnal de creştere a altitudinii, în cabină existând riscul de depresurizare. „Astfel, conform procedurilor, măştile de oxigen au fost coborâte ca măsură de siguranţă a pasagerilor până la aterizare, iar avionul a început procedura de aterizare pe aeroportul de plecare, Bacău”, precizează reprezentanţii Blue Air.

În ce priveşte cursa Bacău-Milano, care a fost de asemenea nevoită să revină la sol pe aeroportul băcăuan, a aterizat în condiţii de siguranţă la Bucureşti.

”Testele de la sol s-au efectuat în conformitate cu manualul de întreţinere şi procedurile fabricantului aeronavei şi au reliefat că sistemele funcţionează în parametri normali. Avionul a fost declarat apt de zbor de către personalul tehnic Blue Air şi a decolat către Milano Bergamo la ora 10.00. În timpul acestui zbor a apărut o semnalizare la bord, iar pentru siguranţa pasagerilor şi conform procedurilor s-a luat decizia de aterizare pe aeroportul Bucureşti Otopeni, unde dispunem de o aeronavă de schimb, micşorând astfel disconfortul pasagerilor”, arată Blue Air.


Doua avioane care au decolat din Bacau spre Londra si Milano joi dimineata s-au intors din drum. Cele doua aeronave au raportat probleme tehnice.

„Zborul Companiei Blue Air Bacau-Milano Bergamo de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 07:09 local, avand la bord 131 pasageri. Aeronava companei Blue Air s-a intors la Bacau, aterizand la ora 08:15. Pasagerii au fost debarcati in siguranta din aeronava si au fost transferati in terminalul Aeroportului Bacau.
se arata intr-un comunicat Blue Air

La doar o ora distanta, o alta aeronova, de data aceasta care mergea spre Londra, a cerut să aterizeze de urgenţă din cauza unei probleme similare.

„Zborul Companiei Blue Air Bacau-Londra Luton, de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 08:30 local, avand la bord 156 pasageri. Aeronava YRBAJ s-a intors la Bacau, la ora 09:19
Pasagerii au fost debarcati in siguranta din aeronava si au fost transferati in terminalul Aeroportului Bacau

 

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News