Cursele Blue Air din Bacau catre Milano si Londra s-au intors din drum

0

UPDATE: Zborul companiei Blue Air in directia Londra Luton, de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 13:03 cu o intarziere de 4h si 30 min.

Potrivit unui comunicat Blue Air, aeronava pe ruta Bacău-Londra a trebuit să se reîntoarcă pe aeroportul băcăuan, după ce a apărut semnal de creştere a altitudinii, în cabină existând riscul de depresurizare. „Astfel, conform procedurilor, măştile de oxigen au fost coborâte ca măsură de siguranţă a pasagerilor până la aterizare, iar avionul a început procedura de aterizare pe aeroportul de plecare, Bacău”, precizează reprezentanţii Blue Air.

În ce priveşte cursa Bacău-Milano, care a fost de asemenea nevoită să revină la sol pe aeroportul băcăuan, a aterizat în condiţii de siguranţă la Bucureşti.

”Testele de la sol s-au efectuat în conformitate cu manualul de întreţinere şi procedurile fabricantului aeronavei şi au reliefat că sistemele funcţionează în parametri normali. Avionul a fost declarat apt de zbor de către personalul tehnic Blue Air şi a decolat către Milano Bergamo la ora 10.00. În timpul acestui zbor a apărut o semnalizare la bord, iar pentru siguranţa pasagerilor şi conform procedurilor s-a luat decizia de aterizare pe aeroportul Bucureşti Otopeni, unde dispunem de o aeronavă de schimb, micşorând astfel disconfortul pasagerilor”, arată Blue Air.


Doua avioane care au decolat din Bacau spre Londra si Milano joi dimineata s-au intors din drum. Cele doua aeronave au raportat probleme tehnice.

„Zborul Companiei Blue Air Bacau-Milano Bergamo de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 07:09 local, avand la bord 131 pasageri. Aeronava companei Blue Air s-a intors la Bacau, aterizand la ora 08:15. Pasagerii au fost debarcati in siguranta din aeronava si au fost transferati in terminalul Aeroportului Bacau.
se arata intr-un comunicat Blue Air

La doar o ora distanta, o alta aeronova, de data aceasta care mergea spre Londra, a cerut să aterizeze de urgenţă din cauza unei probleme similare.

„Zborul Companiei Blue Air Bacau-Londra Luton, de astazi 10.08.2017 a decolat la ora 08:30 local, avand la bord 156 pasageri. Aeronava YRBAJ s-a intors la Bacau, la ora 09:19
Pasagerii au fost debarcati in siguranta din aeronava si au fost transferati in terminalul Aeroportului Bacau

 

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News