Curatenia de primavara continua in Municipiul Bacau


Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat ca igienizarea spațiilor verzi de pe domeniul public continuă in zonele Neptun, Mioriței, Nufărului, Aviatori și Cornișa.

Echipele de la Secția Parcuri și Spații Verzi desfășoară activități de adunat/colectat deșeuri de pe spațiile verzi și locurile de joacă, greblat frunze și crengi, măturat alei/platforme betonate/asfaltate, golit coșurile pentru deșeuri. De asemenea, echipe specializate demontează gardurile de fier amplasate ilegal pe domeniul public al orașului.

Săptămâna viitoare se va lucra în zona Cornișa Bistriței, str. Aviatori, str. Neptun și str. Victor Babeș.Continuă campania de colectare a deșeurilor vegetale prin containerele speciale amplasate în Șerbănești, în Gherăiești – stația Petrom, cartierul CFR (str. Vasile Pârvan), str. Veronica Micle și pe str. Teiului (ANL). Containerele pentru deșeuri vegetale sunt golite zilnic sau cel mult la două zile. Locuitorii din zonă sunt rugați să nu le folosească pentru depozitarea deșeurilor menajare sau de alt fel.În continuare, cetățenii sunt invitați să se implice în campania de curățenie de primăvară și să sprijine cu forțe proprii eforturile administrației publice locale. Reluăm îndemnul către proprietarii de locuințe să-și îngrijească perimetrul exterior de la casă sau bloc, să nu arunce deșeurile rezultate din gospodărie în locuri nepermise și să atragă atenția celor care nu respectă regulile în privința păstrării curățeniei.” a spus primarul Viziteu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.