Cupa Municipiului Bacau la tenis debuteaza pe 24 mai. Premii totale in valoare de 15.000 dolari

0

Cupa Mun. Bacau TenisTenisul de calitate va poposi din nou in Bacau la finele lui mai, cand Sport Club Municipal va organiza de-acum traditionala Cupa a Municipiului Bacau. Competitia se va desfasura in perioada 24 mai – 2 iunie, organizatorii estimand bugetul acesteia la 117.000 lei.

Aproape jumatate din suma va fi suportata de Consiliul Local (CL) Bacau, care va contribui cu 51.000 lei la organizarea evenimentului sportiv. Potrivit unui proiect de hotarare ce va fi dezbatut de alesi in sedinta CL din 26 aprilie, municipalitatea bacauana va sustine material Cupa cu echivalentul in lei a 15.000 de dolari, valoarea totala a premiilor oferite in concurs.

Cupa Municipiului Bacau va avea un tablou principal alcatuit din 32 de jucatori, castigatorul urmand sa primeasca 1950 de dolari, in timp ce finalistul va pleca acasa cu 1350 dolari. Jucatorii care parasesc competitia in semifinale vor primi cate 720 de dolari de caciula. Tenismenii vor folosi in turneu aproximativ 800 de mingi, a caror achizitionare ii va costa pe organizatori circa 1000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.