Cumpărăturile tale îți oferă bilete la film, la Happy Cinema

În luna octombrie Happy Cinema propune vizitatorilor filme noi și interesante, dar și o nouă promoție irezistibilă.

   

             Dacă îți faci cumpărăturile în Hello Shopping Park, în oricare dintre magazinele partenere, vei primi un bilet gratuit la film. Astfel, pentru tranzacții de minim 100 de lei în oricare dintre magazinele Auchan, Altex, Decathlon, C&A, CCC, Elvila, Leroy Merlin, Pepco, Saten, Sinsay, magazinul-partener Orange, vei primi pe loc și garantat un voucher cadou, care îți permite o intrare gratuită la orice film din programul Happy Cinema, până pe 30 ianuarie 2022.  Similar, orice tranzacție de minim 50 de lei la locul de joacă Hapciu, la cafeneaua și restaurantele Bru Urban Coffee, Hercules sau Burritos îți aduc un bilet gratuit, valabil până la sfârșitul lunii ianuarie 2022.

             Promoția se desfășoară în perioada 10 octombrie – 10 noiembrie 2021, iar voucherele se pot valorifica la casele de bilete din cinematograf pâna pe 30 ianuarie 2022.

             În această toamnă, cumpărăturile tale îți oferă acces la divertisment de cel mai înalt standard.

             Filme pentru toate gusturile, precum No Time to Die/ Nu e vreme de murit (cel mai recent film din seria James Bond), Addams family 2/ Familia Addams 2, Venom: Let There Be Carnage/ Venom: Să fie carnagiu, Dune, Eternals/ Eternii, Ghostbusters: Afterlife/ Vânătorii de fantome: Moștenirea, Sing 2 și multe altele vor fi vizionate pe marile ecrane de la Happy Cinema din Hello Shopping Park, în condiții de calitate și siguranță. Programul filmelor este disponibil pe https://happycinema.ro/happy-bacau/promotii

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here