Cum vor arata Calea Moinesti, podul peste Trebes, Pasajul Margineni si Giratoriu Str. Mioritei-Str. Energiei

1

Reabilitare si modernizare Calea Moinesti – Reabilitare pod peste paraul Trebes – Pasaj Margineni – Giratoriu Str. Mioritei-Str. Energiei

Proiectul “Modernizare calea Moinesti” are o valoare totală de 38.970.476,35 de lei, din care 29.677.734,69 de lei reprezintă finanţare nerambursabilă. Proiectul are ca scop fluidizarea traficului, introducerea pistelor pentru biciclişti, eliminarea blocajelor rutiere în punctele de acces către oraş, creşterea mobilităţii populaţiei şi a bunurilor, reducerea costurilor de transport şi creşterea gradului de siguranţă a traficului. Durata de implementare este de 27 de luni.

Modernizare Calea Moinești

 

Valoare totală a proiectului este de  38.970.476  lei şi presupune:

–         Modernizarea pasajului Mărgineni (Lărgirea pasajului de la două la patru benzi de circulaţie, realizarea de piste pentru biciclişti, asigurarea iluminatului public.)

–         Modernizare Căii Moineşti (Reabilitarea căii de rulare, construcția de piste pentru bicicliști, reabilitarea trotuarelor etc)

–         Extinderea podului peste pârâul Trebeş (Refacerea structurii de reyistență, extinderea de la două la patru benzi, realizarea pistelor pentru biciclişti)

 

Efectele investiției se vor resimți în fluidizarea traficului, reducerea costurilor, creşterea siguranţei rutiere.

Comentarii

1 comentariu

  1. toata lumea e sceptica cu astfel de lucrari… daca totul va iesi asa cum am vz in filmulet atunci voi zice respect… nu sunt pro Stavarache, dar a facut mult mai multe decat predecesorul sau… treaba cu imprumuturile e ceva normal… nu poti sa te apuci sa tsrangi bani si spoi sa te apuci de treburi ….

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.