Cum se serveste mancarea la SJU Bacau. Institutia a publicat imagini din interior, dupa ce in spatiul public au aparut poze false, luate de pe internet


Spitalul Judetean Bacau a publicat imagini cu mancarea care se serveste bolnavilor, dupa ce in spatiul public au aparute mai multe imagini false, luate de pe internet, care ar fi indus in eroarea opinia publica. Este de notorietate faptul ca fostul manager al SJU Bacau, Adrian Popa, a acordat o importanta extrem de mare „bucatariei”, fiind un promotor al alimentatiei sanatoase:

Referitor la postarea aprobata de dumneavoastra cu privire la mancarea pe care o primesc bolnavii din Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, va comunicam urmatoarele: Fotografia publicata nu a fost facuta in Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, din cel putin doua considerente: noi nu dam mancare la bolnavi in astfel de caserole ci doar in caserole sigilate transparente, asa cum va dovedim in pozele pe care le postam alaturi de acest mesaj; al doilea considerent este acela ca SJU Bacau nu folosește alimente procesate și conservate din carne (tip salamuri).

In plus potrivit acelei fotografii, pe pardoseala era un linoleum caramiziu, iar noi nu avem nicaieri in spital o astfel de pardoseala. Ne-ar fi placut, inainte de a permite publicarea acestui material, in care o parte este denigrata, sa ne cereti un punct de vedere, ca un minim de deontologie intrucat va considerati un grup public reprezentativ pentru oras/judet.

In conditiile in care nu ne-ati solicitat nici un punct de vedere, ne rezervam dreptul sa ne adresam instantelor competente pentru restabilirea adevarului.” a transmis SJU Bacau

Imagini de la SJU Bacau
Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.