Cum să-ți decorezi casa cu covoare ceramice?


Găsirea unui covor care să complimenteze cu adevărat decorul interior al casei tale și care să se potrivească unui spațiu personalizat poate fi o provocare. Textilele nu sunt întotdeauna practice în anumite încăperi, în special în zonele predispuse la scurgeri de apă, cum ar fi bucătăriile și băile. Dacă îți dorești să scoți în evidență o parte a unei camere folosind culori și texturi pe podea, ia în calcul și posibilitatea utilizării unor covoare ceramice. Iluzia creată de culorile și modelele unui covor ceramic într-un anumit spațiu creează o declarație unică de design.

Folosirea unui covor într-o cameră ajută la delimitarea spațiului liber de pe podea, la decorarea zonei de zi din casa ta și la a oferi acea pată de culoare atât de plăcută ochiului. Dar dacă nu ești pregătit pentru ceea ce presupune întreținerea unui covor textil și preferi o metodă rapidă de curățare a podelei, un covor ceramic va fi exact ceea ce cauți.

Covorul ceramic este un covor de gresie de calitate superioară, cu o formă și un model prestabilit, care servește unui scop decorativ, în timp ce este o parte integrantă a podelei. Poate fi de dimensiuni mai mici sau mai mari – 120×120 sau 120×180, din 4 sau 6 bucăți preasamblate, pentru a se potrivi oricărui spațiu din casa ta. Covoarele ceramice arată excelent în băi, holuri, livinguri, bucătării și așa mai departe.  

Adaugă grandoare holului de la intrare cu un covor ceramic 

Știm cu toții că prima impresie contează și este întotdeauna memorabilă. Vrei să faci o declarație de stil și bun gust atunci când lumea pășește pentru prima dată în casa ta? Un covor de la Orient Ceramic va face exact acest lucru. Cu un design unic și atractiv, gresia cu model poate înlocui excelent un covor textil în holul de la intrare. Acest lucru va ajuta la scoaterea în evidență a podelei neutre cu un design atrăgător, ce va veni în completarea mobilierului de la intrare. 

Delimitează-ți spațiul din bucătărie

Dacă bucătăria ta este de tip open space, cu zonă separată de luat masa, adăugarea unui covor ceramic va delimita spațiul din jurul mesei. Covoarele ceramice pot fi, de asemenea, folosite pentru a marca zone mai mari într-un plan deschis, cum ar fi o combinația dintre living și zona de dining. În loc să folosești piese de mobilier sau separatoare de cameră într-un spațiu deschis, poți muta atenția către o altă secțiune a camerei adăugând un covor din gresie cu model oriental. Variantele disponibile se evidentiaza prin calitate excepțională, rafinament, eleganță, coloristică expresivă.

Îndrăznește să decorezi în stil Oriental! 

Dacă ai intrat vreodată într-o clădire de cult orientală, probabil că ai fost deja expus arhitecturii și artei în stil Islamic. Această mișcare a cucerit pe deplin și continentul european prin obiectivul său măreț de a crea spații uimitoare amenajându-le la maximum. Având scopul de a ridica starea de spirit a oamenilor la cote înalte, prin jocuri de lumini și umbre, acest stil decorativ evocă ideea de romantism, opulență și de grandoare. 

Această estetică a fost actualizată și pentru casa modernă prin motive uimitoare, ce includ modele florale elaborate, forme și spirale ondulate sau modele abstracte vibrante, care se regăsesc și în plăcile moderne de gresie, spre exemplu. Colecția de covoare ceramice Orient face dreptate acestei mișcări artistice ambițioase, readucând modelele sale pe plăci de gresie, modele care inspiră prin farmecul lor îndrăzneț, și dramatic. Alege, așadar, un mod unic și autentic de a decora cu covoarele ceramice Orient FC și covoare ceramice Orient EG de la Orient Ceramicimportator direct!

Ne puteți găsi în noul showroom din Bacău pe strada Alexandru Cel Bun, nr. 13 sau pe website-ul nostru www.orientceramic.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.