Cum să scapi de rozătoare în cel mai simplu mod

0

Dacă rozătoarele au devenit principala ta problemă, pagubele produse de acestea fiind deja considerabile, iar pericolele existente sunt din ce în ce mai mari, ar fi bine să știi că soluția nu se află departe de tine.

Young contractor disinfecting clinic in pandemic concept

Pentru problemele cauzate de prezența rozătoarelor sau altor dăunători pe proprietatea ta poți apela cu încredere la o gamă extinsă de servicii ddd pe care firmele de deratizare, dezinsecție și dezinfecție o pun la dispoziția clienților săi. 

Nu întotdeauna soluțiile identificate și încercate pe cont propriu pot funcționa în mod eficient, iar riscurile la care te expui în momentul în care le administrezi sunt destul de mari. Majoritatea rodenticidelor disponibile în prezent pentru controlul șobolanilor sunt reprezentate de formule anticoagulante cronice, care necesită mai multe hrăniri consecutive pentru a atinge niveluri letale sau anticoagulante acute mai noi, care sunt de obicei letale după o singură hrănire. Manipularea lor de către om poate fi, însă, destul de periculoasă, pentru că necesită numeroase precauții pe care nu toți reușesc să le respecte ca la carte. 

Așadar, soluția ideală este reprezentată de contactarea unei companii care are drept scop îndepărtarea și combaterea dăunătorilor. Atunci când apelezi la serviciile unui astfel de profesionist, este bine să știi că este nevoie de efectuarea unei inspecții amănunțite a proprietății, astfel încât să fie obținute toate informațiile esențiale pentru o dezinfecție eficientă. 

În acest sens, această inspecție cuprinde localizarea sau descrierea intrărilor și a nevoilor de protecție împotriva rozătoarelor sau altor dăunători, respectiv listarea surselor portuare și alimentare prezente la momentul respectiv. 

Un profesionit în deratizare ar trebui să acorde atenție nevoilor de protejare de dăunători prin prinderea acestora cu ajutorul unor tehnici de captare speciale în vederea combaterii infestării în spațiile interioare (șobolanii pot muri în pereți sau în alte locuri inaccesibile și pot provoca mirosuri nedorite atunci când se utilizează momeala otrăvitoare).

La cazul captării rozătoarelor, trebuie luate măsuri de precauție speciale pentru a evita posibilitatea transmiterii de boli către om. Este necesară ventilarea zonei afectate cu o noapte înainte de procesul de deratizare deschizând ușile și ferestrele, folosirea mănușilor de cauciuc, aplicarea dezinfectanților la concentrațiile maxime recomandate pentru rozătoarele moarte, excrementele rozătoarelor sau cuibului și zonei înconjurătoare și lăsarea unui timp de acționare de cel puțin  minute înainte de îndepărtare. De asemenea, este importantă curățarea zonei afectate cu prosoape de hârtie care vor fi imediat aruncate într-un mediu controlat și dezinfectarea atentă a zonei. 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.