Cum să împrumutați bani fără a contacta banca


O urgență financiară se poate întâmpla în orice moment — o spitalizare bruscă, un dezastru natural sau chiar o sărbătoare neașteptată. Deși experții financiari spun că ar trebui să aveți un stoc de rezervă egal cu șase luni de cheltuieli, nu toată lumea respectă această regulă.

De unde pot obține bani pentru a supraviețui unei catastrofe financiare? Factorii cheie care vor determina de unde obțineți banii sunt cât de urgent aveți nevoie de bani, Termenul împrumutului, dobânda și cât de scump va fi obținerea banilor.

Înainte de a împrumuta bani, asigurați-vă că într-adevăr nevoie de ea. Chiar și în acest caz, împrumutați cât mai puțin posibil. Nu uitați că acesta este un credite md și trebuie să-l plătiți în cele din urmă. Dacă nu o puteți face la timp, puteți ajunge într-o capcană a datoriilor.

De unde pot face rost de bani rapid?

Creșterea limitei de credit pe cardul dumneavoastră

Cardul creditar poate fi utilizat pentru a retrage bani de la un bancomat, suma fiind echivalentă cu 40-80% din limita cardului dvs. Cu toate acestea, poate exista o limită pentru retragerile zilnice de numerar. Majoritatea băncilor vă permit să depășiți limita de la caz la caz. Fiți pregătit să plătiți un comision nelimitat care depășește rata obișnuită a dobânzii la emiterea de numerar.

Avantaje: numerar instantaneu, disponibil oriunde și oricând.
Minus: taxa de tranzacție este de 2,5-3%. Dobânda se acumulează pe bani din ziua retragerii sale până la rambursarea integrală.

Credite până la ziua de salariu sau împrumuturi online

Împrumuturile până la zi de salariu sunt împrumuturi pe termen scurt care trebuie rambursate în următoarea perioadă de plată sau în termen de o lună de la contractarea împrumutului. Deoarece majoritatea creditorilor care oferă împrumuturi până la ziua de salariu nu vă verifică istoricul de credit, este mai ușor să obțineți un împrumut până la ziua de salariu decât de la o bancă.

Ce este un credit fara gaj?

Un credit fara gaj, sau microcredit, este un serviciu financiar la distanță oferit de instituțiile de microfinanțare.

Principalele caracteristici:

  • posibilitatea de acces de la distanță. Clientul poate obține un împrumut oricând și oriunde dorește. De obicei, serviciul este disponibil 24/7;
  • primirea banilor pe un cont personal. Puteți transfera banii pe cardul dvs. personal. Cu toate acestea, unele organizații oferă împrumuturi în numerar, care necesită o vizită la biroul companiei selectate. Un serviciu similar în Moldova este oferit de Credit7;
  • cerințe reduse privind istoricul de credit. Factorul fundamental în luarea unei decizii privind un împrumut este capacitatea de plată a clientului, nu un rating de credit ridicat;
  • luarea rapidă a deciziilor. Clientul poate conta pe serviciul prompt și transferul instantaneu de suma aprobată.

De ce am nevoie pentru a obține un împrumut rapid?

Pentru a aplica, trebuie să aveți un pașaport valabil al unui cetățean al Moldovei. De asemenea, împrumuturile se fac numai pentru persoanele care au împlinit vârsta majoratului. Pentru a obține un credit 2000 de la distanță într-un Cont personal, trebuie să aveți un card personal emis de orice bancă din Republica Moldova.

Când vă înregistrați pe site, trebuie să specificați datele buletinului, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil etc. După selectarea sumei și a termenului, precum și completarea chestionarului, cererea este trimisă spre analiză de către sistemul de scoring. După aprobarea sa, scrisoare cu un contract de împrumut va fi trimisă la e-mail. Trebuie semnat folosind un cod SMS. După aceea, fondurile vor fi transferate imediat pe card.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.