Cum s-a petrecut accidentul de pe E85, în care un tânăr a omorât doi oameni

  0

  Un tânăr de 19 ani, a ucis doi oameni și l-a rănit grav pe al treilea, pe drumul E85, în două accidente produse la 50 de metri unul de celălalt. Acesta își cumpărase mașina în urmă cu doar câteva zile.

  Șoferul care gonea pe șosea a lovit mai întâi un bărbat care traversa neregulamentar. Nu a oprit și a mai lovit doi pietoni pe zebră. Doar unul dintre aceștia a scăpat cu viată.

  Mihaela Vârlan se îndrepta spre serviciu. Ar fi trebuit să intre în tura de noapte la o fabrică de pâine. Nu a mai ajuns.

  A fost lovită mortal de o mașină, când încerca să traverseze drumul european 85 – în Pufești, Vrancea, pe zebră.

  La volan era Gabi Robu – un băiat de 19 ani, cu carnet de șofer de doar 6 luni – care își cumpărase autoturismul acum 3 zile. Înainte să o omoare pe Mihaela, tânărul mai luase o viață – pe aceeași șosea, cu doar 50 de metri înainte.

  Robu, spun martorii, circula cu viteză mare.

  Prima lui victimă a fost un bărbat de 43 de ani. Pe acesta l-a accidentat mortal când încerca să traverseze șoseaua, printr-un loc nepermis – spune poliția.

  După accident, Gabi Robu nu a oprit să se intereseze de starea victimei. A mers mai departe și a lovit-o pe Mihaela Vârlan. Femeia traversa împreună cu un bărbat strada. Izbit și el, acesta este acum în stare gravă la spital.

  Vasile Vâlcu, cumnatul Mihaelei Vârlan: „De pe trecerea a luat-o și ar fi dus-o aproape 30 de metri în față până la un podeț”.

  Imaginile au fost suprinse de o cameră de supraveghere amplasată puțin mai departe de trecerea unde șoferul a lovit doi oameni. Se vede că încă circula cu viteză și oprește greu.

  În mașină cu tânărul se mai aflau 2 minori și un prieten major. Cei 3 au fugit după accident. Poliția a reușit să îi identifice și acum sunt martori.

  Marinică Țîru, comisar șef IPJ Vrancea: „A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă”.

  Șoferul Gabi Robu a fost pus două luni sub control judiciar. Nu era băut și nu consumase droguri. Mașina și-o cumpărase după ce a muncit un an în Bulgaria. Mihaela Vârlan – una dintre cele două victime ale lui – avea 54 de ani, era mama a doi copii și – de curând – devenise bunică.

  Sursă: PRO TV

  Comentarii
  Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

  Lasa un comentariu mai jos:

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.