Cum funcționează jocurile de cazino cu dealer live?


Cazinourile cu dealer live aduc experiența cazinoului tradițional pe scena jocurilor de noroc online. Jucătorii pot juca cu un dealer live pe un site de cazino în timp ce se află în confortul casei lor. Conform statisticilor, cazinourile live și cazinourile terestre au procente de recuperare aproape similare.

Acest lucru face ca cazinourile cu dealer live să fie o alegere preferată pentru jucătorii care caută o experiență de joc plină de acțiune și un potențial mai mare de câștig. Apropo, kaszinokonline.com are câteva sfaturi grozave despre cum să câștigi la jocurile de cazinou live.

Unele dintre cele mai populare instrumente software folosite de cazinourile live sunt Realtime Gaming, Amaya Gaming, Playtech și Microgaming.

De ce sunt cazinourile live foarte interesante?

Cazinourile cu dealer live sunt operate în timp real de către un dealer real, iar jucătorii participă la joc prin intermediul unei console de pe PC-ul lor. Există, de asemenea, un chat live care permite jucătorilor să pună întrebări și să solicite asistență în timp real.

Jocul folosește recunoașterea optică a caracterelor care le permite jucătorilor să joace un joc de cazinou care reproduce versiunea de cărămidă și mortar a jocului. Rezultatele jocurilor sunt, de asemenea, determinate de oameni reali, mai degrabă decât de un proces automatizat. Unele dintre jocurile populare disponibile în cazinourile live sunt baccarat, ruletă, Sic Bo și blackjack, printre altele.

Care sunt componentele cheie ale unui cazinou cu dealer live?

Pentru ca un cazinou cu dealer live să funcționeze perfect, un site de cazinou trebuie să investească în anumite resurse. Acestea alcătuiesc componentele sale de bază și includ următoarele:

Camere de filmat: Acestea sunt esențiale pentru succesul transmiterii cu succes a jocurilor cu dealer live. Mulțumită progreselor tehnologice, există camere mici, dar puternice, folosite pentru streamingul jocurilor live. Pentru un joc de ruletă, există trei camere diferite. Acestea sunt pentru o imagine de ansamblu, pentru roata și pentru filmarea mesei.

Unitatea de control al jocului (GCU): Acesta este un element foarte crucial al unui cazinou live. Acesta este un mic dispozitiv atașat la fiecare masă de joc și este responsabil pentru codificarea transmisiunii video. GCU asistă dealerul în timpul jocului și, fără el, este imposibil să existe un joc live.

Roata: Disponibilitatea unei roți va depinde de tipul de joc de cazino care se joacă. Cele mai multe roți de cazino pentru cazinourile live vin cu senzori încorporați care permit software-ului de cazino să se conecteze cu ele.

Monitor: Acesta arată ceea ce jucătorii online de la masa live văd pe ecranele lor. Jucătorii pot alege să nu apară pe ecran, stând într-o locație mai discretă care să pună pe ei unghiurile moarte ale camerei.

Un monitor îl ajută pe dealer să știe care este momentul potrivit pentru a acționa și îi permite, de asemenea, să țină evidența pariurilor. Monitorul îi permite, de asemenea, dealerului să vadă jucătorii care sunt online în timp real.

Dealer: Acesta este specialistul de joc atribuit unui joc și este responsabil de gestionarea jocului. Un dealer trebuie să fie familiarizat cu regulile și să se ocupe de joc în așa fel încât jucătorii să nu simtă diferența dintre jocul online și jocurile de cazinou terestru.

Concluzie

Jocurile cu dealer live sunt incitante și au un procentaj mare de plată. Dacă doriți să vă bucurați de un joc de cazinou terestru fără a vizita un cazinou de tip brick-and-mortar, un cazinou live este următorul lucru cel mai bun pe care îl puteți lua în considerare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.