Cum arata cei 320 km de santier, de pe Autostrada Moldovei A7 Ploiesti – Pascani. Imagine de ansamblu asupra lucrarilor (VIDEO)

0

Un pasionat de infrastructura a realizat o filmare integrala cu toti cei 320 de kilometri de autostrada, dintre Ploiesti si Pascani. Va reamintim ca de la Buzau pana la Pascani lucreaza constructorul bacauan, Dorinel Umbrarescu. Potrivit informatiilor oficiale, anul acesta se vor deschida sigur 2 loturi din Ploiesti – Buzau si 2 din Buzau – Focsani. Umbrarescu promite, insa, ca va incerca sa deschida toate cele 4 loturi dintre Buzau si Focsani.

Am pregătit pentru cei grăbiți, pentru cei fără suficientă răbdare sau timp, dar totuși interesați, un material-sinteză de 30 de minute care include TOATE loturile de pe Autostrada A7, la o viteză de aproximativ 650 kmph, pentru a avea o imagine de ansamblu a stadiului lucrărilor. Cei care nu au făcut-o deja, dar vor să afle mai multe despre fiecare lot în parte, pot vizualiza pe canalul de youtube toate loturile la o viteză mai lentă + explicații arhi-suficiente despre șantier și progresul acestuia.Vreau să prezint câteva numere pentru a înțelege despre ce este vorba. Numere despre efort: 320 de kilometri de șantier, filmat complet, cap-coadă, de la Ploiești la Pașcani; 2 zile de filmare, într-una dintre zile am filmat peste 184 de kilometri, ceea ce este o distanță destul de insane, colegii droniști înțeleg mai bine aici – în ziua respectivă am filmat continuu, fără oprire, de la 8:30 până la 20:12, cu plecare la 5 din Iași spre Focșani și cu sosire la 21:30;16 ore de filmare, 10 ore de condus la/de la/spre obiectivele filmate, mult peste 20 de ore de editare (cel mai mult timp a fost consumat cu studierea planșelor și sincronizarea obiectivelor de pe șantier în filmări); peste 60 de cicluri de reîncărcare a bateriilor, cred că 68.” a transmis Stef , realizatorul materialului video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.