Cum a impresionat o băcăuancă juriul de la Românii au Talent

0

Alesia, în vârstă de 14 ani, din Rădeana, lângă Onești, iubește să cânte muzică populară. Încă de la vârsta de 6 ani, a fost implicată în spectacolele ansamblului de dansuri populare condus de bunica ei.

Talentul său pentru muzică populară este o moștenire de la străbunica sa, care cânta în corul bisericii. Alesia este singură la părinți. Mama ei este deține un magazin, iar tatăl este șofer.

Alesia cântă la diverse evenimente, dar doar muzică populară. A reușit să strângă bani și și-a cumpărat recent un microfon și haine noi.

Adolescenta este o mică vedetă în comunitatea ei. De mică, Alesia și-a dorit să participe la Românii au talent, iar faptul că a trecut de preselecții este un vis împlinit. Ea se mândrește că poate promova moștenirea culturală românească prin muzica sa.

Andra: „În primul rând, te felicit pentru alegerea înțeleaptă. Vreau să vă aduc la cunoștință că ceea ce a cântat pare ușor, dar e foarte greu de făcut trilu ăla”;

Andi: „Se descurcă foarte bine și a adus exact ce trebuia să aducă din zona ei de acolo. A adus veselie, bucurie și spiritul ăsta pe care noi l-am mai simțit venit din zona Moldovei!”;

„Folclorul atacă etapa următoare cu 4 de DA”, a conchis Andra.

sursă: protv.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.