Cum a fost scos Iulian Iancu din cartile unui portofoliu pe zona energetica?

0

Unul din marile mistere ale ultimelor zile este legat de Iulian Iancu. Numele sau a fost promovat instantaneu in media, pe surse multiple, ca posibil ministru al Economiei sau ca ministru delegat pentru Energie si Resurse Minerale. El a fost in carti pina marti dimineata, cind a avut loc un eveniment ce l-a scos de pe lista lui Victor Ponta.

Ca dovada ca in cazul acesta s-a intimplat ceva neasteptat sta faptul ca marti Iulian Iancu a fost unul dintre putinii ministeriabili prezenti la sediul PSD. Mediafax scrie ca Ponta s-a intilnit marti dupa-amiaza la sediul PSD cu Iualian Iancu si Liviu Dragnea. Seara, Iulian Iancu lipsea de pe lista ministrilor lui Ponta. Ce s-a intimplat acolo? Are legatura cu imaginea lui Iancu de om mai degraba apropiat de partida estica decit de cea occidentala?

Toate aceste semne de intrebare au aparut la capatul unei zile extrem de complicate pentru scena politica, pentru USL, dar mai ales pentru premierul desemnat Victor Ponta. Unele raspunsuri se gasesc probabil in logica interna de partid sau de coalitie, alte, posibil, in relatia deloc usoara dintre guvernul Romaniei (oricare ar fi el) si institutiile externe partenere.

Iulian Iancu  este deputat PSD de Bacau si presedinte al Comisiei pentru industrii si servicii din Camera Deputatilor

 

Sursa: hotnewss.ro

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.