Cultiva canabis într-o seră din județul Bacău și apoi vindea cu 70 lei gramul

2

La data de 26 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Bacău, efectuează 3 percheziții domiciliare, în județul Bacău, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2023, o persoană bănuită ar fi cultivat plante de canabis, într-o seră amplasată într-o localitate din zona rurală a județului, în scopul comercializării drogului de risc, către consumatori din județul Bacău, obținând 70 de lei pentru un gram.

Audierile se vor desfășura la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Bacău.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Acțiunea beneficiază de sprijinul Grupării Mobile de Jandarmi „Alexandru cel Bun” Bacău.

„Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.” – IPJ Bacău


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

2 comentarii

  1. Normal prezumția de nevinovăție este sfântă(ha,ha),dar să menționați că acesta este profesor de engleză la mai multe școli din oraș se poate? În aceeași postură se află și alți doi profesori din Buzău(conf. HotNews).Poate ar trebui și cadrele didactice testate pentru consum de droguri!!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.