Cu sau fără toc? Ce sandale sunt în tendinţe sezonul acesta?

0

Ţinutele feminine se bucură de multe avantaje, putând fi personalizate cu ajutorul încălţămintei şi accesoriilor. Indiferent de abordarea ta stilistică şi de dress-code-ul în care doreşti să te încadrezi, încălţămintea poate deveni mijlocul prin care tu conferi unicitate look-ului tău şi te poziţionezi într-o abordare modernă şi surprinzătoare. Alegerea încălţămintei devine astfel o etapă esenţială, atunci când vrei să ai un outfit care să te avantajeze şi să te menţină în tendinţele actuale.

Close up fashion details of woman feet’s, elegant gladiator sandals, blue feminine dress, perfect for summer vacation.

Cum îţi alegi încălţămintea potrivită

Criteriul principal de care este recomandat să ţii cont atunci când îţi alegi încălţămintea, este cel al confortului şi siguranţei tale. Vei alege întotdeauna perechea de încălţăminte care îţi va oferi stabilitate şi siguranţă, confort, echilibru termic şi protecţie. În acelaşi timp, vei acorda atenţie design-ului, astfel încât să încadrezi încălţămintea stilului pe care îl abordezi pentru look-ul tău. Aici vor fi hotărâtoare elemente precum cadrul în care vei purta ţinuta, dress-code-ul, specificul activităţilor, anotimpul şi vremea. Plusul de unicitate şi nota personală le vei aduce apelând la preferinţele personale şi la tendinţele pe care le adopţi în materie de outfit.

Sandale de damă – elemente centrale al ţinutelor estivale

Piaţa de specialitate iese la rampă cu o paletă foarte amplă de modele de sandale de damă, tocmai pentru a întâmpina preferinţele doamnelor şi domnişoarelor, indiferent cât de variate ar fi acestea. Astfel, sandalele devin piese centrale în ţinutele estivale, fiind elementul care punctează abordarea stilistică şi scoate în evidenţă originalitatea. Noile tendinţe denotă flexibilitate şi varietate în ceea ce priveşte trendul sezonului, bucurându-se de apreciere atât modelele cu toc înalt, cât şi cele fără toc,  atât sandalele elegante şi sofisticate, cât şi cele parctice şi cu tentă sportivă.

Când porţi sandalele cu toc

Tocul este simbol al feminităţii şi frumuseţii, scoţând în evinenţă forma piciorului şi sporind eleganţa unei ţinute. Sandalele cu toc nu trebuie să lipsescă din dressing-ul tău, mai cu seamă dacă vrei să te bucuri de ţinute cât mai sofisticate şi feminine. Pentru un look clasic sau formal, poţi alege să porţi sandalele cu toc de înălţime şi grosime medii, iar pentru o ţinută elegantă poţi adopta o pereche de sandale cu toc înalt şi subţire. Tocul se va potrivi atât cu rochiile vaporoase şi fustele lungi, cât şi cu o pereche de pantaloni trei-sferturi din stofă şi o cămaşă. Tot sandalele cu toc înalt te vor ajuta să obţii un look casual foarte îndrăzneţ, dacă le porţi cu o pereche de pantaloni skinny şi o bluză asimetrică. Astfel, sandalele cu toc pot fi incluse în look-ul office, în abordările casual sau atunci când vrei să ai o ţinută clasică. Sandalele cu toc sunt mai puţin recomandate în ţinutele sofisticate destinate ocaziilor speciale, în aceste cazuri fiind recomandaţi pantofii închişi.

Sandale fără toc – mereu practice şi confortabile

Paleta de modele de sandale fără toc este foarte generoasă, fiind ideale pe durata zilelor toride de vară. Simple, accesorizate, din piele sau fibre textile, în tonuri neutre sau colorate, sandalele joase sunt potrivite oricărui tip de ţinută de zi. Poţi adopta un model de sandale din piele în tonuri închide pentru un look office, pentru un outfit sportiv te vei îndrepta către sandalele sport cu talpă flexibilă, iar pentru o abordare urban-casual, vei putea opta pentru orice culoare, design şi formă, adăugate pantalonilor lejeri, fustelor din blugi, sarafanelor şi rochiilor tip cămaşă. 

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.