Cu cât plătește Umbrărescu un șofer. Unii angajați, mai bine plătiți decât politicienii

6

Compania UMB, controlată de băcăuanul Dorinel Umbrărescu, are în lucru 80% din autostrăzile finanțate prin PNRR, adică 341 km din totalul de aproape 430 km din program pe A8, A7, A3 și A1.

Un șofer angajat la Umbrărescu are un salariu cu mult mai mare decât un prefect.

Prefectul județului Vrancea, Nicușor Halici, a făcut publică această informație.

„Un șofer (n.r. – care lucrează la Umbrărescu) câștigă mai mult decât un prefect. Decât orice prefect, nu doar de Vrancea. Și așa a reușit și are o adresabilitate și la rându-i după aceea o foarte mare solicitare de forță de muncă din partea celor care vor să vină să câștige, normal, mai bine. Au revenit și din diaspora, cei care mergeau și făceau curse internaționale sau lucrau efectiv doar acolo pe utilaje sau pe camioane”, a spus prefectul de Vrancea

Având în vedere că un prefect încasează un salariu brut de 19.000 de lei, un șofer la firma lui Dorinel Umbrărescu trebuie să câștige cel puțin 20.000 de lei brut ( peste 10.000 lei net).

Salariile foarte mari pe care le plătește constructorul român au făcut ca mulți meseriași din domeniu, plecați la muncă în străinătate, să revină acasă, aceștia lucrând acum la construcția de autostrăzi pentru firmele lui Umbrărescu.

6 COMENTARII

  1. Aberații,sa meargă pe șantier dacă nu ii mai place funcția pe care o deține.. dar nu cred ca un difer sa câștige 19000 de lei…poate în jur de 8000-10000 de lei

  2. Salariile sunt mari pentru orele multe lucrate, nu pentru program de 40 de ore pe săptămână. Nu mai publicați știri false. Un șofer muncește peste 220 de ore pe lună. De asta e salariul mare, nu ce spune prefectul de Vrancea.

  3. Aceștia muncesc zi lumină și in condiții vitrege pe când cei din politica mint frumos și au salarii prea mari și nemeritate. Dar in România săracii bugetari și cei cu pensii speciale( serviciu) fac legeA. Gunoaiele politice trebuie plătite regește!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.