CRJ lansează aplicaţia anticorupţie pentru smartphone si tabletă

0

Centrul de Resurse Juridice (CRJ) lansează, luni, de Ziua Internaţională Anticorupţie, aplicaţia pentru telefoane inteligente şi tablete, care te ajută să raportezi în timp real un act de corupţie.

Aplicaţia InfoCorupţie a fost realizată în cadrul proiectului “ONG-urile, actori cheie în monitorizarea şi implimentarea Strategiei Naţionale Anticorupţie 2012 – 2015”. Proiectul este implimentat de Centrul de Resurse Juridice, finanţat de Fondul pentru Inovare Civică, un program finanţat de Trust for Civil Society in Central and Eastern Europe, sponsorizat de Raiffeisen Bank, administrat de Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile.

Utilizatorii vor putea oricând sesiza un incident de corupţie de care iau cunoştinţă personal. Tot cu ajutorul aplicaţiei, vor fi informaţi despre toate evenimentele anticorupţie din România, conform unui comunicat de presă remis redacţiei „România liberă”.

Aplicaţia poate fi testată în cadrul unui atelier de lucru, ce va avea loc la Palatul Parlamentului, sala Nicolae Bălcescu, între 18.30 şi 20.00. Evenimentul are loc în cadrul Forumului ONG 2013.

 

Sursa: rl

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.