Criza de personal la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau

Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău se confruntă cu o criză de personal fără precedent. Personalul face fata cu greu urgentelor din cauza lipsei de medici si a asistentelor medicale. Unităţile cu cel mai mare deficit de personal sunt cele de Primiri Urgenţe, Anestezie-Terapie Intensivă, Radiologie, Laborator, Pediatrie şi Nefrologie.
Managerul unitatii medicale, Dan Stoica a declarat pentru ImpulsTV ca a facut demersuri la Ministerul Sanatatii in vederea deblocarii anumitor posturi.

Sursa : impulstv.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentOvidiu Budeanu a intrat in cursa pentru Consiliul Judetean Bacau
Articolul urmatorLista candidatilor pentru Primaria Bacau

1 comentariu

  1. Guvernare idioata. Asta s-a intamplat.

    Eu mi-am cautat de lucru 6 luni in sistemul medical romanesc inainte sa plec din tara. Toate posturile erau blocate prin spitale (adica nu pot face angajari chiar daca nu au personal … cum e si cazul de fata), cat despre medicina de familie Il Cl si alte judete umplute pana la refuz cu medici fara pretentii din tari mai sarace decat Ro (vezi Republica Moldova s.a.m.d.).

    Rezultat ? Medicii romani sunt fortati sa plece din tara atata timp cat n-au un spate sau spaga de dat ca sa intre in sistem, iar public sunt condamnati ca sunt lacomi si fug din tara la salarii mai mari.
    Pentru cretinii care sustin asta, sa incerce sa-si faca propria lor profesie intr-o limba straina si apoi sa incerce sa-si imagineze cum e sa inveti medicina de la capat in alta limba (si nu zic nimic despre populatia straina cu care trebuie sa te intelegi perfect, chiar daca vorbesc vreun dialect mai ciudat).

    Sorry pt mesajul lung, dar mi-am amintit de ce am fost nevoit sa plec din tara mea si m-am enervat.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.