Critici dure pentru liberali si primar, dupa ce salile de sport din Bacau au fost redenumite printre buruieni, fara o minima renovare


Ministrul Sportului a decis ca Sala Sporturilor din Bacau sa poarte numele Narcisei Lecusanu iar Sala de Atletism sa fie redenumita dupa marea sportiva, Doina Melinte.

Cele doua sali, detinute de Ministerul Sportului si controlate prin Directia Judeteana de Tineret si Sport Bacau arata ca dupa razboi. Festivitatile s-au desfasurat in fata celor doua cladiri care nu au suferit reabilitari de foarte multi ani. Mai mult, nici macar iarba din fata bazelor sportive nu a fost tunsa cu ocazia acestor evenimente.

Senatorul Cristina Pravat a criticat in termeni duri festivitatile organizate de liberali :

Cum poți, din postura de conducător al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Bacău, să organizezi niște evenimente atât de importante pentru suflarea sportivă a municipiului Bacău, dar și pentru întreaga comunitate băcăuană și să nu vezi #mohorul, #păpădia și alte #buruieni care concurează cu succes la capitolul “înălțime” cu Sala Sporturilor și Sala de Atletism?! Cum poți să nu realizezi, ca membru marcant al PNL, că în Primăria Bacău prestează un primar și un viceprimar, ambii ajunși acolo pe voturile PNL – USR și să dai un simplu telefon pentru a face, măcar cu ocazia unor asemenea evenimente, curățenie în fața acestor instituții?

Prin urmare, sărbătorile ale căror amfitrioane au fost marile sportive ale Bacăului, Doina Melinte și Narcisa Lecușanu, evenimente care ar fi trebuit să marcheze realmente viața sportivă a municipiului Bacău, în ultimele zile, se pot caracteriza, simplu, prin:1. Desconsiderație totală din partea Ministerului Sportului, la adresa tuturor băcăuanilor. Nu poți schimba “etichete” pe două clădiri, care au pierdut lupta cu cerințele vremurilor curente și stau să se dărâme… fără să le reabilitezi și fără niciun fel de consultare publică;2. Lipsă totală de respect din partea Direcției Județene pentru Sport și Primăriei Bacău, față de două mari campioane, care, în loc să fie întâmpinate de sute sau poate chiar mii de băcăuani, au fost așteptate cu mohor și păpădie și de niște copii aduși de doamnele învățătoare, fără a mediatiza deloc corespunzător aceste acțiuni deosebite;3. Festivism marca PNL, intr-un eveniment organizat, probabil, doar pentru membrii PNL.P.S. În Bacău, buruienile din preajma acestor entități nu se văd, însă cei aproximativ 80 de arbori (unii mai înalți decât multe instituții din Bacău) de lângă Sala Sporturilor riscă să fie tăiați, dar despre acest subiect vom discuta pe larg, în viitorul apropiat.” a declarat senatorul Cristina Pravat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.