Criterii pentru alegerea unui set de vas wc cu rezervor

   

Cum alegi cel mai bun vas de toaletă și care sunt criteriile de care ar trebui să ții cont atunci când te decizi asupra unui model?

Cu aceste două condiții în minte ar trebui să pornești în căutarea acestor accesorii atât de importante pentru baie. Un vas de WC trebuie să îmbine mai multe calități: să fie practic și funcțional, să se încadreze în designul băii tale și în același timp să nu îți influențeze bugetul pe care l-ai stabilit pentru amenajarea băii.

   

Ce tip de vas de WC îți dorești

Primul pas în alegerea celui mai potrivit vas de WC este să te decizi ce model îți dorești. Există mai multe tipuri de vase de WC care îndeplinesc criteriile de calitate și funcționalitate. Sunt vase de toaletă cu montaj pe pardoseală,  acestea fiind unele dintre cele mai populare modele, datorită faptului că se instalează ușor și au prețuri accesibile. Și mai sunt vasele de toaletă suspendate, preferate pentru faptul că sunt compacte, ocupă spațiu puțin în baie și permit curățarea cu ușurință în jurul lor. Poți alege un model de la Neakaisa, locul în care varietatea de modele pe care le găsești este mare.

Indiferent pentru care tip de vas de WC vei opta în final, alege cu grijă și rezervorul de apă pentru toaletă. Și acesta este un detaliu important și trebuie să alegi acel model care îți satisface cel mai bine nevoile, fiind potrivit pentru stilul de viață al celor din casă. Indiferent că vei achiziționa rezervorul separat sau ca parte a unui set, împreună cu vasul de WC, verifică dacă acesta este ceea ce trebuie din punct de vedere estetic cât și în ceea ce privește montajul.

Unul din aspectele principale care diferențiază vasele WC este tipul de rezervor pe care decizi să-l montezi pentru acestea, rezervor încastrat în spatele peretelui placat cu faianță sau rezervor la vedere.

Capacitatea rezervorului și consumul de apă pe fiecare utilizare sunt alte două aspecte care trebuie să te intereseze atunci când alegi rezervorul pentru vasul de wc. Capacitatea rezervorului poate fi aleasă de fiecare utilizator.

Odată ce ai luat în calcul aceste aspecte, este momentul să te decizi asupra a ceea ce vei cumpăra. Tot mai multe persoane consideră că un set de vas WC este cea mai bună opțiune, dintre toate variantele existente.

Avantajele unui set de vas wc

Avantajele pot fi prezentate la modul general, deoarece aici intervin variabile precum gustul personal și spațiul disponibil pentru camera de baie. Principalul avantaj atunci când optezi pentru un set de vas wc cu rezervor inclus este cel funcțional. Alegând produse fabricate de același producător, din aceeași gama, ai certitudinea că cele două se potrivesc și nu vor apărea probleme de compatibilitate la partea de montaj la toate componentele care trebuie instalate.

La seturile care conțin vasul WC cu rezervorul încastrat, principalul avantaj este cel al designului, rezultând un ambient mai aerisit și modern prin ascunderea rezervorului în perete. Vasul de WC cu rezervor îngropat ocupă mai puțin loc, este compact și nu va încărca încăperea, mai ales atunci când este vorba de o baie mică. Cu mențiunea că spațiul tehnic din perete trebuie să permită încastrarea rezervorului. Altfel va fi nevoie de crearea unei scafe în care să se încorporeze rezervorul încastrat.

Ideal Standard și Geberit, plus alte branduri cunoscute de vase WC și rezervoare

Pune întotdeauna calitatea pe primul loc, chiar dacă va trebui să îți reorganizezi bugetul din când în când. Există branduri cunoscute de vase de WC și rezervoare  preferate de mulți tocmai datorită calității materialelor și tehnologiilor folosite pentru dezvoltarea acestor obiecte sanitare. Alege un vas WC Ideal Standard pe care să-l combini cu un rezervor wc încastrat Geberit, aceștia fiind unii dintre cei mai apreciați producători ale căror produse merită să le evaluezi. Alți producători recunoscuți pentru calitatea și fiabilitatea produselor oferite sunt Grohe, Rak Ceramics, Hatria, Gala și Cersanit.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here