Criterii pentru alegerea unor panouri de protectie Covid

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Pandemia a schimbat ritmul vietii cotidiene, iar munca de la birou a devenit mai complicata din cauza restrictiilor impuse. Medicii te sfatuiesc sa eviti cat mai mult contactul cu clientii, in special daca iti desfasori munca intr-un birou in care esti obligat sa iei contact cu fel de fel de oameni. Bancile, institutiile si centrele comerciale sunt cele care trebuie sa ia serios in considerare achizitionarea unor panouri de protectie Covid. Ba mai mult, reprezentantii OMS sustin ca si atunci cand porti masca, microbii se pot imprastia usor cand o persoana stranuta. Desi este un risc mic, el poate aparea datorita imperfectiunii unor masti realizate superficial.

Alege panouri de protective Covid de calitate

Mai mult, atunci cand distanta fizica nu poate fi asigurata, produsele de protectie Covid de la Idashop sunt solutiile perfecte care evita contactul fizic de orice natura. Finisajul transparent iti permite curatarea usoara si dezinfectarea fara probleme cu o laveta moala. Chiar si pentru scolile care si-au inceput activitatea este esential sa isi achizitioneze aceste accesorii de separare. Acestea isi indeplinesc scopul principal daca in incapere se respecta din plin regulile de distantare. Exista mai multe tipuri in functie de natura activitatii, printre care si separator pentru birou, separator pentru ghiseu, pentru socializare si bineinteles viziera pentru fata. Acestea sunt realizate in principal pentru receptii, sali de asteptare, fabrici, farmacii, benzinarii si locuri aglomerate.

Avantajele unor panouri de protectie Covid

Aceste separatoare plexiglas pentru Covid sunt arma perfecta si o solutie eficenta impotriva raspandirii germenilor sau a bacteriilor dintr-o incapere open-space. Ofera o vizibilitate buna fara a distorsiona imaginea si transmit un aer modern si profesional spatiului si nu lasa urme pe suprafata mobilierului. Razele solare patrund datorita plasticului transparent. Dincolo de beneficiile enumerate, panourile de la Idashop se livreaza impreuna cu niste cauciucuri din silicon antiderapant, iar marginile sale sunt neascutite. Bineinteles ca panourile de protectie Covid sunt prevazute cu un decupaj special pentru cabluri, iar in functie de solicitatarea ta fiecare model este imbunatatit dupa necesitatile institutiei unde lucrezi.

Cum se curata panourile de protectie Covid?

Fii in siguranta simplu si usor in fiecare zi cu separatoarele plexiglas pentru Covid. Idashop iti recomanda sa le dezinfectezi cu o solutie ce are o concetratie de 30% alcool care nu matuieste suprafata transparenta. O data la 2 ore, Ministerul Sanatatii recomanda sa dezinfectezi si sa aerisesti timp de 30 de minute sala. Atunci ar fi indicat sa pulverizezi  si cu solutia alcoolica pe intregul plexi. Foarte important este sa porti manusi si masca de protectie cand te apuci sa faci curat pentru a evita contactul cu virusii de pe mobilier.

Alege un separator de calitate de la Idashop care iti ofera siguranta ca rezista la socuri, nu se rupe si materialul sau este suficient de puternic si stabil. Se poate ca multe astfel de modele sa fie casante si mult prea sensibile la aglomeratia din incapere. In magazinul online Idashop te asteapta separatore protectie Covid de calitate!

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here