Cristina Pravăț, menționată de Ciolacu pe lista scurtă pentru prezidențiale

0

Update. Cristina Pravat : Doar “Județul Bacău” rămâne #prioritatea și #responsabilitatea viitorului meu politic și administrativ!

“Băcăuanii mi-au încredințat o misiune foarte clară, cea de a reprezenta interesele administrative ale Județului Bacău și de a continua munca de dezvoltare a acestuia și voi #respecta întocmai #decizia lor, având susținerea clară a premierului Marcel Ciolacu și a conducerii politice centrale pentru viitorul mandat.

Cu certitudine premierul României și președintele Partidului Social Democrat are dreptate când afirmă că în organizația noastră politică, în plan central, sunt mai multe nume care ar putea intra în competiția pentru alegerile prezidențiale.

În acest context, îi mulțumesc, domnului premier pentru declarațiile de simpatie și apreciere făcute, ieri, în cadrul ultimei conferințe de presă, după derularea ședinței Consiliului Politic Național. Sunt garanția faptului că eu, din postura singurei femei social-democrate creditată cu funcția de președinte al Consiliului Județean și noi, băcăuanii, ne vom putea baza pe suportul său în realizarea viitoarelor proiecte ale Consilului Județean Bacău.

Vreau să îi mulțumesc, pe această cale, și pentru considerația pe care domnia sa o acordă tuturor colegelor mele din PSD, o considerație bazată atât pe respectarea principiilor social-democrate ale egalității de gen și de șanse, cât și pe aportul și implicarea fiecăreia dintre noi, asigurându-l că vom pune, în slujba comunității, profesionalismul și devotamentul nostru.” a transmis Cristina PravatPreședintele PSD, Marcel Ciolacu, a oferit vineri, la finalul ședinței conducerii partidului, trei nume de social-democrați pe care i-ar susține la alegerile prezidențiale, printre care se află și nou aleasa în funcția de președinte al Consiliului Județean Bacău, Cristina Pravăț.

„Mie mi-ar plăcea cel mai mult dl Simonis (Alfred Siimonis, noul lider CJ Timiș) sau dl Șoldan (Gheorghe Șoldan, noul lider CJ Suceava). Pe oricare dintre…eu cel mai mult, cu sufletul, aș susține-o pe Cristina (Cristina Breahnă-Pravăţ, singura femeie din PSD care e lider CJ, la Bacău)”, a declarat Ciolacu, rugat de reporteri să spună câteva variante de prezidențiabili PSD.

„Întotdeauna președintele partidului este una dintre variante, e normal acest lucru”, a adăugat Ciolacu.

PSD își va desemna candidatul la prezidențiale la începutul lunii iulie, într-un Congres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.