Cristina Pravat, dupa ce a fost votata de 100.000 de bacauani: „Îmi doresc ca omenia, transparența, integritatea, meritocrația și comunicarea susținută să fie principiile care să călăuzească viitorul administrativ al Județului Bacău”

4

Presedintele ales al Consiliului Judetean Bacau, senatoarea Cristina Pravat, a transmis un mesaj dupa castigarea alegerilor. Pravat spune ca functia de presedinte CJ Bacau vine cu o responsabilitate imensa insa si cu oportunitati prin care va demonstra ca se pot face lucruri bune pentru judetul Bacau:

Calitatea de “Președinte al Consiliului Județean Bacău” va reprezenta o #responsabilitate imensă, dar și o oportunitate de a demonstra că, împreună cu colegii din echipa social-democrată – primari, consilieri județeni, consilieri locali, parlamentari, reprezentanți de la nivel executiv, conducerea organizației – vom fi capabili să continuăm dezvoltarea județului nostru. Îmi doresc ca #omenia, #transparența, #integritatea, #meritocrația și #comunicarea susținută să fie principiile care să călăuzească viitorul administrativ al Județului Bacău!

Vă asigur că ușa biroului meu va fi întotdeauna deschisă pentru sugestii, dialog și preocupări, pentru că doar #împreună putem defini direcțiile viitoare corecte pentruBacău. Suntem ÎN ACEEAȘI ECHIPĂ CU BĂCĂUANII, iar succesul nostru și bilanțul de realizări din 2028 vor depinde de #respectul cu care ne vom raporta la locuitorii județului nostru și de #efortul pe care îl vom depune pentru a găsi soluții la nevoile și solicitările acestora!” a transmis Cristina Pravat

4 COMENTARII

  1. Ce bine dacă te ai ține de cuvânt. De corectitudine, de transparență,a vorbit și Ivancea acum 4 ani și nu a respectat nimic. Să sperăm că vei răspunde la doleanțelor subordonanților și vei respecta legea, sperăm că nu vei mai umili pe nimeni, să sperăm că chiar ești un om de bun simnț și modest așa cum te laudă unii. Poate că fiind femeie chiar o să fie o schimbare în bine în județul Bacău, în instituțiile subordonate consiliului. Sănătate , putere de muncă și mult succes!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.