Cristina Pravat : Doar județul Bacău rămâne prioritatea și responsabilitatea viitorului meu politic și administrativ!

1

Presedintele ales al CJ Bacau, Cristina Pravat, a fost mentionat pe o lista scurta, ca posibila varianta pentru alegerile prezidentiale. Anuntul a fost facut de premierul Marcel Ciolacu.

Intr-o declaratie publica, Cristina Pravat a precizat ca viitorul sau politic si administrativ ramane judetul Bacau :

“Doar “Județul Bacău” rămâne #prioritatea și #responsabilitatea viitorului meu politic și administrativ! Băcăuanii mi-au încredințat o misiune foarte clară, cea de a reprezenta interesele administrative ale Județului Bacău și de a continua munca de dezvoltare a acestuia și voi #respecta întocmai #decizia lor, având susținerea clară a premierului Marcel Ciolacu și a conducerii politice centrale pentru viitorul mandat.

Cu certitudine premierul României și președintele Partidului Social Democrat are dreptate când afirmă că în organizația noastră politică, în plan central, sunt mai multe nume care ar putea intra în competiția pentru alegerile prezidențiale.

În acest context, îi mulțumesc, domnului premier pentru declarațiile de simpatie și apreciere făcute, ieri, în cadrul ultimei conferințe de presă, după derularea ședinței Consiliului Politic Național. Sunt garanția faptului că eu, din postura singurei femei social-democrate creditată cu funcția de președinte al Consiliului Județean și noi, băcăuanii, ne vom putea baza pe suportul său în realizarea viitoarelor proiecte ale Consilului Județean Bacău.

Vreau să îi mulțumesc, pe această cale, și pentru considerația pe care domnia sa o acordă tuturor colegelor mele din PSD, o considerație bazată atât pe respectarea principiilor social-democrate ale egalității de gen și de șanse, cât și pe aportul și implicarea fiecăreia dintre noi, asigurându-l că vom pune, în slujba comunității, profesionalismul și devotamentul nostru.” a precizat Cristina Pravat

1 COMENTARIU

  1. Bine ar fi să te ții de cuvânt și să scoți județul Bacău la lumină. Dar tare ne este teamă că sunt numai promisiuni și vorbe, fapte nu or să fie deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.