Cristi Manolache i-a cerut demisia, in sedinta de CL, primarului Lucian Viziteu : „În aproape 2 ani de zile, Viziteu nu s-a achitat cu nimic față de băcăuani”


In sedinta de CL de miercuri, 31 august, consilierul local PER, Cristi Manolache, i-a cerut demisia primarului Viziteu. Manolache l-a acuzat pe edil ca nu si-a respectat nici o promisiune din campania electorala, dupa 2 ani de zile. Acesta i-a reamintit edilului ca a promis taxe mai mici, stadion sau spital insa nimic nu s-a concretizat :

Ati venit in fata bacauanilor cu un contract pe care l-ati promis, cu realizari de obiective care ar fi trebuit livrate pana acum. Daca dumneavoastra ati uitat, bacauanii nu au uitat. Le-ati promis in primele luni academii de fotbal si nu avem nimic, le-ati promis terenuri de sport si modernizarea cartierelor si nu avem nimic, ati promis stadion, revolutia taxelor – si in primul an ati venit cu majorarea taxelor.

Ma intalnesc zilnic cu cetatenii mun. Bacau care mi-au solicitat – in numar mare – din cauza promisunilor mincinoase, sa va cer demisia. Este o voce pe care o transmit din randul cetatenilor. Dati-va demisia!” – Cristi Manolache

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.