Cristi Manolache: „Am votat pentru ca băcăuanii să nu mai fie nevoiți să plece din oraș atunci când vor să se relaxeze sau atunci când trebuie să-și găsească un loc de muncă”

7

La iesirea de la urne, candidatul PER la Primaria Bacau, Cristi Manolache, a declarat ca a votat pentru un Bacau in care familiile sa ramana unite:

Am votat pentru Bacăul pe care mi-l doresc, în care familiile să rămână unite, iar copiii noștri să nu simtă că fac sacrificii atunci când aleg să rămână. Am votat pentru ca băcăuanii să nu mai fie nevoiți să plece din oraș atunci când vor să se relaxeze sau atunci când trebuie să-și găsească un loc de muncă. Este ultima șansă. Vă invit să ieșiți la vot pentru victoria voastră!” a transmis Cristi Manolache – candidat PER la Primaria Bacau

7 COMENTARII

  1. Să nu mai plece nimeni în afară cam cum a făcut el,de s-a întors cu „cheag”de a tot făcut afaceri oneste(ha,ha)de ani buni.IPOCRIZIE dusă la extrem!

  2. Domnul manolache ar face bine să înțeleagă că cetățenii nu îl doresc ca și primar și să lase orgoliile deoparte sa se înțeleagă cu colegii consilieri. Ședințele arată ca o cearta pe marginea șanțului din cauza dumnealui. O idee ar fi sa dărâme garajele prietenilor săi să avem și noi o priveliște normala..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.