Criptomonedele și Cazinourile cu Jocuri la aparate Online: Cum funcționează și unde sunt acceptate?

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Criptomonedele și Cazinourile cu Jocuri la aparate Online: Cum funcționează și unde sunt acceptate?

Utilizarea criptomonedelor ca metodă de plată pentru a juca la cazinourile online cu jocuri la aparate este una dintre tendințele anului 2018, dar și unul dintre trendurile viitorului, despre care se spune că va revoluționa modul de joc, așa cum se întâmplă cu implementarea tehnologiei VR în jocurile ca la aparate. Pentru început trebuie menționat că în cazinourile online din România nu există platforme cu jocuri aparate 77777 care să accepte plata în criptomonede. În plus, până în momentul actual, singura monedă care este acceptată la plata în cazinourile cu jocuri aparate este Bitcoin-ul, o criptomonedă a cărei fluctuație din ultimele luni (perioada începutului de an ianuarie-februarie 2018) indică faptul că nu se află într-un moment de stabilitate.

Cu toate acestea, în mediul online sunt foarte multe cazinouri care acceptă plățile în Bitcoins pentru a putea juca cele mai recent lansate păcănele 7777, jucătorilor fiindu-le oferite  bonusuri consistente (de până la $5000, de exemplu, în cazinoul online Slots.lv). Care sunt caracteristicile și avantajele oferite de plata cu criptomonede veți afla în cele ce urmează!

Siguranța tranzacțiilor și a confidențialității personale sunt maximizate prin tehnologia blockchain!

Plata cu criptomonede presupune o acțiune directă, între cazinou și jucător, fără să mai existe vreun procesator de plăti, ceea ce înseamnă comisioane reduse. În plus, tehnologia blockchian oferă unul dintre cele mai ridicate niveluri de protecție a plăților, dar și a securizării datelor personale, precum și a asigurării unui anonimat aproape total.

Jocurile ca la aparate cu câștiguri în Bitcoins sunt mult mai tentante pentru jucători!

Datorită valorii ridicate a criptomonedei Bitcoin (aproximativ $8450 în momentul redactării acestui articol) îi oferă unui jucător o altă perspective asupra jocurilor aparate 77777 automatenherz.com. Ceea ce înseamnă că acesta va beneficia de jackpoturi progresive cu valori mult mai ridicate, de câștiguri în Bitcoins (una dintre monedele virtuale a cărui curs se schimbă de la o zi la alta, acest aspect însemând că jucătorul poate câștiga și din diferența de curs), dar și de siguranța tranzacțiilor către contul său bancar curent.

Poți juca pe bani jocuri ca la aparate în cazinourile care nu acceptă jucători din țara ta!

Criptomonedele permit accesul la cazinouri online cu jocuri ca la aparate 7777 care nu sunt legale în țara ta (accesul către acestea fiind interzis prin restricționarea adresei de IP a dispozitivului de conectare). Dat fiind că un jucător care călătorește în afara țării poate utiliza o conexiune internă, ceea ce îi deschide drumul către cazinoul online restricționat în țara de origine, îi va oferi posibilitatea ca în cazul obținerii de câștiguri să-și poată trimite banii mai ușor și în mod anonim, datorită caracteristicii oferite de tehnologia blockchain.

Retragerea banilor în caz de câștig se face în moneda în care ai efectuat plata!

Depui Bitcoins, primești Bitcoins, atunci când câștigi și dorești să efectuezi retragerea banilor obținuți din câștigarea jackpoturilor sau a altor premii de la jocurile la aparate. De asemenea, unul dintre avantajele de a plăți cu criptomonede este că bonusurile acordate de către cazinourile online vor fi exprimate tot în moneda virtuală. Ceea ce înseamnă că, ori de câte ori este posibil, utilizarea criptomonedelor în cazinourile online cu jocuri ca la aparate este foarte benefică pentru jucători!

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here