Cratere uriase in mai multe zone din Bacau. Viceprimarul Miroseanu da vina pe apa de ploaie


Mai multe gropi de mari dimensiuni au aparut in Municipiul Bacau. Una, care exista de ceva vreme si nu a fost inca reparata, este cea de pe Calea Marasesti – Piata Sud. Desi s-a inceput reparatia, groapa s-a facut si mai mare. Viceprimarul Miroseanu spune ca problema nu este singulara si de vina ar fi apa de ploaie si cea de la conductele subterane.

Groapa de pe E85 – Calea Marasesti a fost semnalata chiar si de presa, in urma cu peste 1 luna si jumatate. De atunci, problema nu s-a rezolvat:

Utilaje de reparații au stat multă vreme pe strada Mărășești, în apropiere de Piața Sud, acolo unde s-a produs efectiv o surpare de teren. Ce-i drept, de mici dimensiuni. S-a securizat zona, s-au limitat proporțiile, s-a lucrat, lucrurile păreau că au reintrat în normal. Doar că astăzi a reapărut și nu se poate imputa nimic celui care a efectua reparația. Cauza o reprezintă infiltrațiile de apă de la conductele din subteran, amplificate și de ploile din ultimele zile. Îngrijorător este că nu avem de-a face cu un exemplu singular. Am intervenit în mai multe zone din oraș, cauzele fiind similare. Infiltrațiile de apă de la conductele subterane și ploaia. Au fost semnalate cazuri identice pe strada Letea, Nicolae Titulescu, Orizontului și nu este exclus să mai apară.” a declarat viceprimarul Miroseanu

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.