CRAB va finaliza reparatia avariei luni, in jurul orei 12:00, dupa care se va incepe umplerea conductei

Lucrarile de reparatie a avariei s-au prelungit pana luni, 16 iulie, in jurul orei 12:00. Desi Compania de Apa a anuntat in prima faza ca va termina lucrarea duminica, in jurul orei 00:00, din cauza unor probleme, acest termen a fost depasit:

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

„Din cauza duratei foarte mari de golire a conductei si a unor probleme tehnice constate ulterior inceperii lucrarilor de remediere a avariei (montarea dezaxata a unor piese de imbinare a tuburilor, din faza de executie), care fac deosebit de dificila interventia, se prelungeste data estimata pentru finalizarea acesteia, pana luni, 16.07.2018, orele 12.00.”

Imediat ce conducta va fi reparata, se va incepe procedura de umplere a conductei. Reluarea furnizarii apei in parametri normali se va face dupa aproximativ 48 ore de la finalizarea remedierilor, timp necesar pentru umplerea intregii conducte de aductiune (60 km).

Asadar, apa va reveni la robinete in parametri normali abia miercuri dimineata.

Conform programului furnizat de CRAB, bacauanii ar trebui sa aiba luni apa la robinete in intervalul 06.00-08.00 si 18.00-20.00. Din pacate, la foarte multi dintre locuitorii orasului apa nu a curs deloc.

Lasa un comentariu

1 comentariu

  1. Dupa nenumarate avarii la conducta de aductiune a apei in Bacau aflam ca s-au depistat probleme de montare gresita a unor elemente in faza de executie a acesteia.Norme elementare de bun simt ar fi trebuit sa oblige actionarul majoritar al CRAB -Consiliul Local Bacau-prin vocea cui voia el sa comunice public inca de la prima avarie data receptiei acestei lucrari,membrii comisiei de receptie a lucrarii(conducta este relativ noua,a fost data in exploatare in anul 2008),problemele constatae la receptia acesteia si -nota bene-modalitatile de remediere cele mai eficiente in cazul aparitiei de avarii.Solutii pentru ca aceste avarii sa nu mai apara niciodata exista.Eu personal le am.Este vorba ori de incompetenta crasa ori de rea-vointa,ori de nesimtire fata de problemele cetatenilor.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here