CRAB: Rezerva de apa din zona Gheraiesti nu functioneaza / ora 13:20

3

Compania de Apa Bacau a transmis un comunicat de presa prin care anunta ca Rezerva de apa nu functioneaza / ora 13:20 :

“ În ceea ce privește constatarea avariei în data de 09.08.2023, la ora 05:40, specialiștii CRAB au luat cea mai buna măsură de furnizare a apei potabile către populația municipiului Bacău luând în considerare siguranța în exploatare.
Precizam ca la ora 13:20 Rezerva de apa din zona Gheraiesti nu funcționează. Stația de demanganizare funcționează la capacitatea maxima a frontului de captare.
Atașam foto cu display-ul pompei.
Menționăm încă o data ca salariații CRAB depun toate diligentele pentru remedierea avariei intr-un timp cât mai scurt pentru a minimaliza disconfortul populației.
Compania de apa Bacău, prin salariații sai, a oferit și oferă tot suportul necesar Primăriei Bacău în legătură cu Rezerva de Apa.” se arata in comunicatul CRAB

Intr-un nou comunicat de presa, primarul insista ca ar fi apa in rezervoare si Rezerva ar fi functionala :

“CRAB are în rezervoare 40.000 de metri cubi de apă în acest moment, în condițiile în care consumul mediu la nivel de municipiu este de 2200 de metri cubi de apă pe oră.

La acest moment se pompează către rezervorul din Barați peste 1500 de metri cubi de apă pe oră, 800 de m³ prin Rezerva de apă (si acum ducem la maxim această instalație) și 700 m3/oră din alte surse. Asta înseamnă cam 70% din consumul obișnuit.

Cu toate acestea, CRAB-ul a avut o atitudine foarte conservatoare și a propus un orar de doar 30% din consumul obișnuit.

Le-am solicitat ca, până la ora 17, apa să revină peste tot în oraș, în toate locuințele, indiferent de etajul la care sunt situate, și tot atunci ne vom reîntâlni în cadrul Comitetului unde le-am solicitat să vină cu o nouă propunere cu privire la programul de furnizare a apei și o actualizare a stării avariei.” a precizat primarul Viziteu

La aceasta ora, majoritatea bacauanilor nu au apa la robinete deloc, iar avaria va tine aproximativ 3 zile.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

3 comentarii

  1. La 11.09.2023 ora 4.30 in Narcisa ….nu curge nici macar aer….SA VA DUCETI PE APA SIMBETEI TOTI…SI IVANCEA CU CRABUL LUI SI VIZITEU CU MINCIUNILE LUI .DE ANI DE ZILE PRIMARIA SI CONSILIUL JUDETEAN NU FAC DECIT GOLANII SI HOTII PE BANII NOSTRII!!!!!! V-AM UMPLUT FRIGIDERUL DE CARNE !!!!!

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.