CRAB a reparat avaria | Cand ajunge apa in Municipiul Bacau

11


Compania de Apa Bacau a anuntat ca a reparat avaria iar pana diseara, bacauanii vor avea apa la robinete:

“În jurul orei 02:00, echipele SC CRAB SA au finalizat lucrările de remediere a avariei care a afectat conducta de transport apă brută – Valea Uzului – Bacău şi au fost iniţiate manevrele specifice de umplere a acesteia.
Estimăm că până în această seară vom reuși să restabilim furnizarea apei la parametrii normali de debit și presiune.” a transmis CRAB

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

11 comentarii

  1. Sinistru ! Ba voi meritati pusi la zid !!! Unul cate unul ! Doar asa putem curata orasul de pleava asta ! De cate ori s-a oprit apa ,anul acesta ?! Chiar nu va este rusine?!?!!!
    Deja ma apuca groaza ..Un oras de incompetenti !!!

  2. La ora 21 00,19 09 2023 nu curge o picatura de apa pe str 9 mai 58.Primarul se lauda ca rezerva functioneaza la parametri normali si bacauanii au apa fara intreruperi,iar compania voastra zice ca in aceasta seara vom avea apa…”la parametri normali”se lauda ei,bun ar fi sa picure macar.A inceput sa imi fie scarba de acest oras.

  3. Lupta politica pe spatele nostru…niste cinici mincinosi. Iar cei de la CRAB sunt clar depasiti de situatie, de ani de zile. Ar trebui sa fie de competenta lor modul de rezolvare a problemei apei din oras. Asta e munca pentru care sunt platiti.Nu au nicio scuza.

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.