COVIRED, partener oficial la cel mai mare eveniment muzical din zona Moldovei – YOUNG ISLAND

0

Compania buhușeană COVIRED continuă și în acest an tradiția, devenind partener oficial al festivalului YOUNG ISLAND, ce va avea loc în această vară. Pe 19 iulie, Insula de Agrement din Municipiul Bacău va găzdui cel mai mare eveniment muzical din zona Moldovei, un festival unde magia, bucuria și muzica adună zeci de mii de oameni într-un singur loc.

Alături de alți sponsori importanți precum Dedeman, BT, Simba Invest, Coca Cola sau DIGI, COVIRED contribuie la succesul festivalului YOUNG ISLAND, asigurând baza distracției la acest eveniment. Cu o experiență de 20 de ani pe piața construcțiilor, COVIRED a reușit să crească constant, atingând o cifră de afaceri de milioane de euro.

In perioada 19-21 iulie, la Insula de Agrement va avea loc editia “CONQUEST THE ISLAND” – astfel ca timp de trei zile, zeci de mii de petrecareti se vor putea bucura de cei mai renumiti artisti:

Denumită sugestiv “CONQUEST THE ISLAND”, ediţia din 2024 ne va apropia astfel de visul iniţial şi anume acela de a ocupa aproape toată Insula de Agrement, configurând multiple scene unde vor evolua artişti şi DJ-i de renume naţionali şi internaţionali.Anul acesta Insula va fi cucerită de zeci de mii de petrecăreți și va fi din nou plină de sunet, multă lumină și culoare! Debarcarea cuceritorilor va începe pe 19 iulie și vor fi trei zile epice pe scenele Young Island!” anunta organizatorii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.