COVID19 | Prefectul a anuntat doua saptamani de controale in piete, terase si transport in comun

Vineri, a avut loc la Prefectura o videoconferința susținută de conducerea Ministerului Afacerilor Interne, în cadrul căreia s-a dispus intensificarea activităților de verificare a respectării măsurilor de protecție împotriva răspândirii coronavirusului.

Misiunile de verificare sunt programate a se desfășura pentru un interval de două săptămâni și vor fi efectuate de comisii mixte cu minimum 3 angajați de la următoarele instituții: Inspectoratul de Poliție Județean Bacău, Inspectoratul de Jandarmi Județean Bacău, Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău, Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Bacău, Agenția Teritorială A.R.R. Bacău, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău, Agenția pentru Protecția Mediului și Garda de Mediu-Comisariatul Județean Bacău.

Activitatea acestor comisii va viza, în special, verificarea următoarelor obiective: zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri, ștranduri și piscine, terase, hoteluri și mijloace de transport.

„Această decizie vine ca urmare a creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19 din ultima perioadă la nivelul întregii țări. Prin urmare, intenția noastră nu este să-i sancționăm pe cetățeni, ci să-i ajutăm să înțeleagă că pericolul infectării cu coronavirus nu a trecut.”, a ținut să precizeze, prefectul Liviu Miroșeanu.

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here