Costin Sforaru renunta la ” Dansez pentru tine” din cauza problemelor medicale

0

Actorul din ” Mostenirea” , Costin Sforaru, e nevoit sa renunte la ” Dansez pentru tine” din motive medicale.  Acesta s-a accidentat destul de grav la antrenamente si pe parcursul concursului, iar medicii i-au interzis sa se mai antreneze.

Partenera sa, Madalina, merge mai departe cu noul sau partener de dans. Acesta este nimeni altul decat Liviu Varciu, fost concurent al sezonului opt.

„Am vorbit cu echipa, cu Costin, cu Vica, am vazut povestea Madalinei care m-a intristat teribil si am spus ca imi doresc sa o ajut sa-si continuie visul. Daca dansand, pot sa le ajut pe Madalina si pe mama ei care sufera atat de mult, sunt fericit, mai ales ca eu sunt obisnuit cu ringul de la „Dansez pentru tine”, cu efortul de aici si cu oasele rupte. Am intrat in concurs direct in duel, dar n-am ce face, asta este istoria vietii mele. Ma linisteste insa gandul ca este Saptamana Mare si Dumnezeu este cu mine acum si ma va ajuta sa nu ma accidentez si eu si sa pot sa lupt pentru Madalina si mama ei pana la capat. Trebuie sa trag tare, pentru ca sunt trei dansuri de facut pentru vineri, iar eu nu am mai dansat de un an si jumatate. Insa ce fac eu este nimica toata pe langa greutatile pe care le-au avut si le au in viata Madalina si mama ei, asa ca nu ma plang si ii rog pe toti cei care m-au votat cand am participat alaturi de Ilaria in sezonul al optulea, sa ma voteze si acum. Asa ca, bai oameni buni, puneti mana pe telefoane, Madalina are nevoie de noi!”, a spus Liviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.