Costel Casuneanu condamnat la 4 ani de inchisoare


Senatorul PSD Catalin Voicu a fost condamnat de instanta suprema, vineri, la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul de coruptie în care a fost trimis în judecata alaturi de fostul judecator Florin Costiniu si de oamenii de afaceri Costel Casuneanu si Marius Locic, decizia nefiind definitiva. Costel Casuneanu a fost condamnat la 4 ani cu suspendarea executarii pedepsei, Marius Locic la 4 ani de detentie iar Florin Costiniu la 3 ani cu suspendare în acelasi dosar.
Catalin Voicu a fost condamnat la doua pedepse de trafic de influenta, respectiv la 4 si 5 ani de închisoare, iar pentru fals în înscrisuri a primit o pedeapsa de 1,2 ani de închisoare, el urmând sa execute pedeapsa cea mai mare, adica 5 ani.

Instanta suprema a precizat ca se deduce din pedeapsa de cinci ani perioada de arest preventiv executata de Voicu, din 30 martie 2010 pâna în 18 iulie 2011.

Decizia completului de trei judecatori al instantei supreme poate fi contestata la completul de cinci judecatori al ICCJ.

Costel Casuneanu, condamnat la 4 ani cu suspendarea executarii pedepsei

Omul de afaceri Costel Casuneanu a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru cumparare de influenta, judecatorii instantei supreme suspendându-i executarea pedepsei pentru o perioada de 7 ani.

Înalta Curte de Casatie si Justitie a precizat ca omul de afaceri a stat în arest preventiv între 8 si 11 aprilie 2010.

 

Sursa : mediafax.ro

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.