Cosmin Necula, tot mai aproape de Pro Romania. Primarul si-a exprimat sustinerea pentru Diaconu la prezidentiale

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Este cunoscut faptul ca primarul Cosmin Necula a pierdut sprijinul politic al Partidului Social Democrat, dupa ce a intrat in conflict cu Dragos Benea si cu PSD Bacau. Primarul a adus in ultima perioada nenumarate critici la adresa Guvernului Dancila, din cauza sumelor de bani alocate Municipiului Bacau. Plecarea sa spre Pro Romania pare a fi tot mai aproape, dupa ce, astazi, si-a exprimat public sustinerea pentru candidatul ALDE – Pro Romania – Mircea Diaconu.

Intr-o postare pe Facebook, Cosmin Necula, le-a sugerat urmaritorilor sa voteze un „presedinte al tuturor romanilor, nu numai al unui partid” :

„Duminică alegem viitorul președinte al României. Președintele tuturor românilor, nu numai al unui partid, partizan și prizonier unor condiții pe care unii și alții le pun.

Poate că a venit momentul să ne uitam și la altceva decât la oameni de partid, care urmăresc doar interese de partid odată ce ajung președinți. Președinți de țară, de partid, de organizații.

Mircea Diaconu înțelege că a venit vremea unei schimbări. Că românii își doresc un președinte al lor. În care să aibă încredere, care să-i asculte. Care vorbește cu ei!” a spus COsmin Necula

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here