Cosmin Necula și-a anunțat susținerea pentru Valentin Ivancea la Primăria Bacău

6

Într-o postare pe facebook, Cosmin Necula a anunțat că îl va susține pe Valentin Ivancea în competiția pentru Primăria Bacău.

„Astăzi dimineață, la biserică, m-am întâlnit cu cel pe care mi-l doresc primarul orașului nostru – Valentin Ivancea! P. S. Chiar dacă nu am poză, am semnat pe lista sa de susținători!” – Cosmin Necula

6 COMENTARII

  1. Da cine dracu mai este și Ivancea ăsta au răsărit ca ciupercile după ploaie să iasă în fața cetățenilor în centrul orașului să-și facă autocritica mai întîi să aflăm și noi cine este și ce are de gând cu orașul nostru ciopîrțit de proștii de din nainte și actual primar nu să vină că vrea voturi.Jos USR sus Coaliția și haideți că avem treabă de făcut.

    • Înseamnă că nu ești demult pe această planetă, orașul Bacău, adusa la stadiul de comună de ultimii 3 primari = 20 ani! Iar IVANCEA este unul dinte puținii care mai pot ridica ceața de pe această comunitate și este de la PSD dar asta contează cel mai puțin dacă omul este pentru comunitate. Faptele vorbesc, prefectura & consiliul județean au trecut prin mâinile lui cu folos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.