Cosmin Necula: „Nu pozam in niste mirese nevinovate. Ne-am dorit functia de viceprimar”

0

Pro Romania Bacau a organizat marti o conferinta de presa prin care a explicat votul de luni, din Consiliul Local. La eveniment au participat presedintele Pro Romania Bacau, Cosmin Necula si consilierii Diaconu si Butoi.

Necula a explicat ca Pro Romania „nu este in alianta cu USR/PNL”, iar consilierii locali ai partidului au votat in calitate de cetateni ai Bacaului, nu de politicieni :

„Au luat aceasta decizie in calitate de cetateni. Traim in acelasi oras, ca toti cetatenii, avem aceleasi gropi, tantari sau probleme. Sunt problemele tuturor. Consilierii nostri au votat in calitate de cetateni, fara comenzi date de cineva. Noi nu suntem intr-o alianta cu PNL, cu USR, cum nu am fost nici cu ceilalti parteneri – decat conjucturala. A fost un vot pentru deblocarea orasului.” a spus fostul edil Cosmin Necula

Necula ii considera vinovati de dezastrul blocarii bugetului pe primar si in special pe prefect, care a contestat fara nici un motiv bugetul in instanta – ca atare a si pierdut procesul.

Acuzat ca si-a negociat votul consilierilor din CL, cu functia de director al SPPM, Necula a negat orice tranzactionare, spunand ca nu primarul a numit directorul SSPM ci un consiliu de administratie. Acesta le-a raspuns celor din PNL si PSD :

„Am fost votat de catre acel grup de opozitie, membru in CA. Consiliul de administrie m-a imputernicit sa fiu director general interimar. Societatea are nevoie de o alta etapa de dezvoltare. Aceasta societate apartine orasului si este pentru oras. Nu discutam de vreun troc politic.

N-am sa vin in retorica domnului Fechet, care alaturi de deputatul suceavan de Bacau, Claudiu Ilisanu, imparteau o sinecura draguta, din anul 2010 pana au plecat intr-un loc caldut, in Parlament – la ADIS.” a mai spus Necula

Fostul primar nu exclude ca in viitor sa voteze, din nou, alaturi de PSD, PER sau Chirilescu. Acesta a mai declarat ca Pro Romania isi doreste postul de viceprimar, pentru Sebi Diaconu:

„Nu pozam in niste mirese nevinovate. Ne-am dorit functia de viceprimar. Nominalizat a fost , este si va fi domnul Sebi Diaconu.” a spus Necula


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.