Cosmin Necula, mesaj de ramas bun catre bacauani : „A fost un mandat greu în care a trebuit să găsim soluții la multe probleme nerezolvate, unele de 30 de ani”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Cosmin Necula nu a reusit sa mai convinga bacauanii inca o data, pentru un nou mandat. Fotoliul de primar a fost castigat de candidatul aliantei USR-PLUS-PNL, Lucian Viziteu.

In aceasta seara, Cosmin Necula a transmis un mesaj de ramas bun catre bacauani.

Redam mesajul mai jos :

„A fost o onoare pentru mine să conduc destinele orașului nostru timp de patru ani. A fost un mandat greu în care a trebuit să găsim soluții la multe probleme nerezolvate, unele de 30 de ani. Am făcut proiecte și am așezat Bacăul cu fața către viitor, pe un drum corect.

Dumneavoastră, oamenii acestui oraș, veți fi singurii care veți judeca, în timp, dacă ceea ce am făcut a fost bine. Este greu să faci cu bani puțini, fără sprijin și într-un timp scurt proiectele necesare unui municipiu greu încercat de administrații care au pus în plan secund infrastructura de bază, atât de necesară bunei funcționări a oricărui oraș.
Dar sunt împăcat deoarece am făcut tot ceea ce mi-a stat în putere pentru că orașul nostru să înceapă un nou parcurs. Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut și care m-ați înțeles că schimbarea în bine necesită timp.
Predau toate proiectele și lucrările aflate în curs de finalizare noului primar și îi urez mult succes. Să îi ajute Dumnezeu în tot ceea ce va face pentru orașul nostru!
Dragii mei, vă asigur că drumul nostru împreună nu se oprește aici și voi continua să sprijin, atât cât voi putea, oamenii și proiectele orașului în care m-am născut, în care am crescut și care mi-a oferit cele mai frumoase momente din viață.” a spus COsmin Necula

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here