Cosmin Necula critica incercarea de marire a taxelor si imprumuturile administratiei Viziteu: „Administratie pe bani multi stie oricine sa faca”

Luni, 22 februarie, alesii locali ai Pro Romania s-au intalnit la Centrul de Afaceri pentru sedinta de constituire a „Ligii Aleșilor Locali”. Fostul primar al Bacaului, Cosmin Necula, este coordonator interimar si a anuntat ca alesii locali nu vor fi „gica contra” in consilii si vor vota in interesul cetatenilor.

„Reprezentanții partidului aleși în funcțiile de conducere la nivelul județului Bacău și-au desemnat echipa de conducere, iar Președintele Ligii Aleșilor Locali a fost desemnat consilierul local municipal, dl. Ghiorghe Huluță. Președintele interimar al PRO România Bacău este dl. Necula Cosmin iar Secretarul General interimar este dl. Uricariu Valentin.Această nouă structură își propune să reprezinte nucleul de pornire al activității politice al PRO România Bacău.” se arata intr-un comunicat de presa PRO Romania

„Luna de miere a primarului Viziteu s-a termin!” a precizat Necula

Fostul primar Necula l-a criticat dur pe Lucian Viziteu, actual primar al Bacaului. Necula ii reproseaza acestuia ca dupa 5 luni de mandat nu exista nici o schimbare, ba mai mult, doar intrigi si razboaie in primarie.

„La 5 luni dupa ce noau administratie a preluat fraiele puterii, nu vedem lucruri spectaculoase, ci doar intrigi si razboaie” a spus Cosmin Necula

Necula ii reproseaza primarului Viziteu ca vrea sa faca administratie pe bani multi, incercand sa mareasca taxele sau sa imprumute orasul. Obligatiunile de 32 milioane de euro pe care primarul vrea sa le aprobe in CL, spune Necula, vor indatora orasul de la 20 la 30% si vor bloca orice creditare.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here