Corpuri de iluminat marca Nowodvorski prin Universul Luminii

0

corpuri_iluminat (1)Se tot vorbeste despre corpuri de iluminat de calitate, insa putina lume intelege ce inseamna produse de calitate. Multi cred ca daca merg in piata si isi cumpara un candelabru ieftin va tine la fel de mult si la fel de bine ca si cel cumparat dintr-un magazin specializat, care stie despre ce este vorba. De fapt, nu este asa, iar increderea oamenilor in orice fel de produse din acest segment scade foarte mult, datorita unor experiente avute deja.

Magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii este unul dintre magazinele specializate in corpuri de iluminat si se aprovizioneaza doar cu produse de calitate, provenite de la producatori consacrati in domeniu pentru nivelul calitativ foarte inalt si pentru designuri dintre cele mai inovative sau in pas cu moda. Dintre acestea, oferta de corpuri de iluminat Nowodvorski este una foarte diversificata.

Nowodvorski este o companie cu activitate din anul 1994, adica de 20 de ani, dar care, pana in anul 2011 a functionat sub numele de Technolux. Poate ca aceasta denumire va este mai cunoscuta. Aceasta a inceput ca o afacere de familie, iar acum este o companie producatoare de corpuri de iluminat de top, care isi desfasoara activitatea in Polonia. Standardale foarte inalte sunt asigurate de verificari constante ale produselor semi-finite, in fiecare stadiu, pana la finalizare.

 

corpuri_iluminat (2)

In magazin produsele Nowodvorski sunt impartite in fiecare categorie, asadar, acestia ofera corpuri de iluminat clasice, moderne, candelabre, lustre, corpuri de iluminat pentru baie, corpuri de iluminat de exterior, lustre pentru copii, veioze, lampadare, lampi de birou si oricare alte categorii de corpuri de iluminat. Acesta este efectul dezvoltarii pe o multime de arii, dupa anul 2004. Dintre toate acestea, aplicele si plafonierele sunt specialitatea lor, iar in acest sens au dezvoltat o multime de designuri, care mai de care mai interesante. Multe dintre ele, in ordinea aparitiei, respecta trendurile momentelor respective.

Alegeti exact ceea ce vi se potriveste din colectiile de corpuri de iluminat Nowodvorski si bucurati-va de ele pentru foarte mult timp. Nu va vor dezamagi. Va asteptam in magazinul magazinul Casa Luminii sa le vedeti si sa le cumparati.

 

Casa Luminii – magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timișorii nr. 44

Telefon: 0726 147 023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.