Cora si clientii sai au strans 5 000 de euro pentru Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau

Cora Bacau  organizeaza vineri, 23 august, ora      festivitatea ceremonia de inmanare a CEC-ului in valoare totala de 22.463 lei catre Fundatia de Sprijin Comunitar Bacau , beneficiara donatiei stranse cu ajutorul clientilor în cadrul campaniei “Luna inimilor deschise”.

 

Sub sloganul “Daruieste dorinte implinite”, timp de trei luni, din 1 mai şi pana in 31 iulie 2013, la cora Bacau  s-a desfasurat campania de strangere de fonduri in beneficiul Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau.

Clientii magazinului cora Bacau  au pus ban pe ban si au strans 9.963 lei, care, impreuna cu donatia din partea  cora Bacau , in valoare de 12.500 de lei, vor ajunge in contul Fundatiei de Sprijin Comunitar  Bacau  in vederea finantarii programelor prin care aceasta contribuie la imbunatatirea vietii semenilor nostri aflati in situatii de marginalizare si risc social. Beneficiarii proiectelor FSC Bacau  sunt  batranii, bolnavii in faze terminale, persoanele  cu dizabilitati, familiile sarace, comunitatile  rurale izolate, copiii  si tinerii    ( in 2012 au beneficiat peste 10.800 persoane ).

Scopul evenimentului de vineri, 23 august , ora 12:00, din Hipermarketul cora Bacau  este de a face cunoscute proiectele Fundatiei de Sprijin Comunitar Bacau ,  beneficiara donatiei  si de a le multumi clientilor cora pentru gestul lor generos.

Luna inimilor deschise” este o campanie care se desfasoara din 2005 in toate magazinele cora din Romania, totalul sumelor stranse si donate celor 10 asociatii beneficiare ridicandu-se anul acesta la  693.522  lei.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent35 de infracţiuni in perioada 14 – 18 august
Articolul urmatorSpaga de 200.000 euro de la Nelu Iordache(Blue Air) pentru fostul ministru al Transporturilor, SILAGHI OVIDIU IOAN

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.