Cora Bacău se transformă în Carrefour. Când se va finaliza trecerea către noul supermarket

0

Retailerul francez Carrefour, care a achiziționat anul trecut 10 hypermarketuri Cora de la rivalul Louis Delhaize, are în plan finalizarea procesului de rebranding pentru șase dintre unitățile din centrele comerciale operatate anterior de austriecii de la Supernova, inclusiv cel din Bacău, până la sfârșitul celui de-al treilea trimestru al acestui an. În timpul reamenajărilor, magazinele nu vor fi închise.

Până în septembrie, cel puțin șase hypermarketuri Cora vor purta sigla Carrefour și vor fi amenajate conform modelului francezilor care au preluat anul trecut, de la Louis Delhaize, 10 hypermarketuri și nouă magazine de proximitate, au declarat pentru Economica oficialii Carrefour.

Este vorba despre șase magazine din București (Pantelimon, Lujerului, Alexandriei), Constanța (Brătianu), Bacău și Drobeta Turnu Severin ce operează în centre comerciale ce aparțin Grupul austriac Supernova. Lucrările de reamenajare au început deja, dar magazinele vor rămâne deschise pe perioada lucrărilor.

Potrivit companiei, hipermarketurile vor rămâne deschise pe parcursul procesului, iar magazinele de proximitate vor fi închise o perioadă scurtă de timp, pentru a fi rapid adaptate la formatul Carrefour Express.

Magazinul din Bacau a inceput deja transformarea care se va incheia pana la finalul acestui an.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.