Copil disparut din Sascut

0

copil_disparut_BacauPolițiștii băcăuani caută un minor de 11 ani, care la data de 29 octombrie a plecat voluntar de la domiciliu

Polițiștii din comuna Sascut au fost sesizați la data de 01.11.2013, în jurul orei  11:30, de către B. Mariana, de 30 de ani din comună, despre faptul că fiul ei Creţu Gabriel Traian, de 11 ani, a dispărut de la domiciliu.

Din cercetările efectuate polițiștii au stabilit că în dimineaţa zilei de 29.10.2013, în jurul orei 06:30, minorul a luat 73 de lei din locuință, după care în mod voluntar a părăsit domiciliul și nu a mai revenit până la momentul sesizării polițiștilor. De asemenea, din verificări a rezultat că minorul a plecat în repetate rânduri voluntar de la domiciliu și a revenit de fiecare dată după câteva zile.

Polițiștii desfăşoară activităţi de căutare pe raza de competenţă în vederea identificării minorului, care la data dispariţiei era îmbrăcat cu un hanorac de culoare verde, o geacă cu portocaliu și negru,  pantaloni tip blue-jeans albaștri, pantofi sport de  culoare mov.

Minorul are următoarele semnalmente:

Înălţime -1,30 metri,

Constituţie -astenică,

Greutate -aproximativ 40 kg,

Faţă – Ovală,

Păr –drep, şaten, tuns scurt,

Ochi –căprui.

 

Persoanele care pot da relații despre acest minor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau IPJ Bacău prin 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.